Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Aya Loba teuing Kauntungannana Ngageser Panto, ayeuna Kuring Nyaho Ieu Kasep!

1. Panto geser pamasangan pangkeng biasana dianggo pikeun interval rohangan. Produsén panto -to-door nujul kana panto nu bisa disambungkeun kana katrol jeung bisa mindahkeun dina lagu tetep, ogé katelah panto ngageser. Ieu béda ti panto datar nyambungkeun kipas panto jeung hinge a. Gerakan panto boga ciri. Contona, pamakéan kamar tidur kiper ngageser dibagi kana wewengkon kantor jeung wewengkon sésana; partisi fungsional sapertos cloakrooms sareng tempat istirahat. Ngadorong panto ngageser henteu nyandak rohangan, sareng peran nyiptakeun rohangan kabuka ditingali. 2. Dibandingkeun sareng ruang tamu tradisional sareng partisi balkon, témbok partisi semi-tutup dianggo pikeun misahkeun ruang tamu ti balkon. Diantarana, desain panto partisi kaca anu paling sering dianggo. Metoda desain ieu langkung praktis tibatan desain ruang tamu langsung sareng balkon. 3. Salah sahiji kaunggulan pangbadagna masang panto ngageser di kamar mandi téh nya éta teu butuh spasi. Ngadorong panto ngageser nyaéta panto umum pikeun kulawarga, nu hartina panto nu bisa ngamajukeun tarikan. Kalayan ngembangkeun téknologi sareng diversifikasi metode hiasan, panto ngageser tina permukaan piring tradisional, dugi ka kaca, lawon, rotan, profil alloy aluminium, tina panto ngageser, panto lipat ka panto partisi, fungsi sareng panggunaan rentang panto geser terus dina panto geser. Diwangun. Sababaraha wewengkon sorangan mangrupakeun kamar mandi leutik. Pingmen anu muka sareng nutup kedah nyéépkeun rohangan, tapi panto ngageser kénca sareng ka katuhu. Salian rohangan anu ditempatan ku rel pituduh, anjeun ogé tiasa ngagunakeunana. 5. Dibandingkeun sareng panto datar anu sempit, dapur kawilang saé dina cahaya sareng ventilasi. Dapur biasana gigireun réstoran. Nyorong panto teu ngan bisa misahkeun haseup di dapur, tapi ogé ningali kaayaan di dapur. Éta merenah pikeun lalajo seuneu, sarta eta oge bisa ningkatkeun cahaya jeung isolasi haseup minyak.

Aya Loba teuing Kauntungannana Ngageser Panto, ayeuna Kuring Nyaho Ieu Kasep! 1

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Proyék
Kumaha Mésér Panto Kayu Dalam Ruangan anu Bener Nalika Ngahias?
Kumaha Mésér Panto Kayu Dalam Ruangan anu Bener Nalika Ngahias?
Dina hiasan imah, panto jeung jandéla masih milih panto kai. Sanajan kitu, panto kai teu ngan merlukeun leuwih dina hiasan, tapi ogé nambahan loba sarat dina hal kinerja panto kai sorangan. Seuseueurna jalma bakal nyebatkeun fungsi insulasi sora nalika ngadamel panto kayu jero ruangan Nantong. Éta ogé basajan sareng berehan dina desain panto kai. Éditor kustomisasi panto imah kai padet percaya yén gaya desain hiasan sadayana kedah dijelaskeun heula, sareng panto anu dirojong ku éta. Bréh, éta kudu ditangtukeun nurutkeun tempat pamakéan. Salaku conto, dumasar kana tempat anu dianggo sareng dianggo, éta tiasa dibagi kana panto hiasan umum, louvers sareng panto hiasan kaca, jsb. Panto Éntri, aman sareng kuat panto anti maling, panto komposit kayu padet, sadaya panto kayu padet; ruang tamu umum jeung panto pangkeng bakal milih lawang kai -solid tinggi kalawan kinerja kaamanan tinggi, sakabéh kandel tur kuat, lolobana ngagunakeun kipas -type na datar -opening panto. Dapur jeung toilét bisa milih pikeun nyorong -tarik atawa narilep tipe panto. Sareng kamar panyimpen tiasa milih panto louver kalayan breathability anu langkung saé. Warna panto kai warna panto kai kedah harmonis jeung kamar; warna panto kai kedah kontras sareng warna témbok, sareng tetep warna anu sami sareng taneuh; warna panto kai kudu deukeut jeung warna jati; Gaya hiasan bumi gaya panto kayu kalebet: Cina, Eropa, sederhana, jsb. Lamun gaya Éropa hiasan imah, panto kai bisa milih gaya Éropa atawa ngadeukeutan. Kombinasi ieu nunjukkeun kaéndahan sareng persatuan bumi. Bahan panto kayu sapertos pinus beureum sareng elm diadaptasi kana hiasan kelas umum; willow cai, kai, jeung beylum diadaptasi kana hiasan -grade sedeng; jeung fir, jangkrik beureum, walnut, jati, mahoni jeung hiasan padumukan méwah séjén. Nalika ngagaleuh, anjeun kedah ngaidentipikasi warna, tékstur, tékstur sareng aspék sanésna dumasar kana bahan anu béda.
Ngolah sareng Pamasangan Pintu Geser Kerung!
Ngolah sareng Pamasangan Pintu Geser Kerung!
Aya dua jenis gaya panto ngageser kerung dina stainless steel pertengahan -kosong panto ngageser. Salah sahijina nyaéta bentuk 45 derajat tanduk sareng sisi horizontal. Hiji kadang merlukeun sudut las, nu pisan troublesome sarta hasilna teu alus. Ngolah nyorong panto di kerung, manggihan hiji warung kalayan mesin melengkung, ngukur gaya, ngobrol ngeunaan harga, jalma bakal ngukur ukuranana, ngolah gancang. Pamasangan panto ngageser, padagang umum henteu gaduh pamasangan sareng kedah ngalakukeunana nyalira. Sanajan kitu, ujung stainless steel sanggeus processing pisan seukeut. Kade ulah neukteuk leungeun. Ngan cimata kaluar pilem pelindung bodas sanggeus rengse. Inpo di luhur disusun ku redaktur produsén push door (Editor). Upami anjeun peryogi langkung seueur, mangga lebet kana halaman wéb pikeun detil. tips meuli: The substrat tina wates -type panto ngageser umumna alloy aluminium sarta baja plastik. Kusabab alloy aluminium boga ciri beurat hampang jeung kakuatan tinggi, éta mangrupa bahan tinggi-tungtung (Bahan) nu dipindahkeun substrat panto, nu geus laun diganti produk baja palastik. alloy aluminium dibagi kana aluminium biasa -magnesium jeung aluminium titanium magnésium alloy. Metal titanium boga ciri kakuatan tinggi, proporsi leutik, sarta kateguhan tinggi. Ku alatan éta, harga na bakal sababaraha kali leuwih mahal. Sajaba ti éta, perlakuan permukaan high-end boga oksidasi anoda, nyemprot areng electro-swinging, jsb. Prosés ieu boga karasa jeung éstétika luhur batan semprot basajan tur plating. Lamun ketebalan dipaké salaku inti panto jeung kaca atawa eunteung pérak, éta umumna 5mm kandel; lamun dewan kai dipaké salaku inti panto, ketebalan tina 10mm kudu dipaké salaku pangalusna. Sababaraha pabrik nganggo papan kai anu langkung ipis (8mm atanapi bahkan 6mm) pikeun ngahémat biaya bahan. Papan kai ipis teuing, ngadorong ka luhur, eta Sigana sagawayah jeung ngocok, jeung stabilitas goréng, sarta sanggeus hiji periode waktu, éta gampang pikeun Lungsi na deform. Beungeut cet disemprot sareng ditransfer kana lapisan ganda merek, nyaéta, panyabutan lebu permukaan, ngaleungitkeun hibridisasi, anu ningkatkeun adhesion permukaan cet. Branding basajan, sanajan teu implanted, jadi beungeut cet gampang layu atawa gugur, sarta tékstur teu jelas. Beungeut produsén panto geser skala ageung diolah ku perusahaan (Perusahaan) nyalira, teras dirawat ku téknologi canggih impor. Beungeut cet produk lemes sareng hipu, seragam sareng pinuh, sareng tékstur jelas. Pabrikan panto ngageser leutik mangrupikeun profil produk borongan (Warna) pabrik profil. Beungeut teu tiasa diurus ku nyalira. Warna panto teu cocog, béda warna badag jeung saterusna. Papan kai (utamina papan serat sareng pelat partikel) tina panto geser nyaéta papan jieunan. Seueur pabrik panto kabinét témbok di pasar biasana diproduksi di nagara éta, bahkan nganggo bahan pelat kandel. Loba piring geus ngaleuwihan eusi kandungan formaldehida. Dina usum tiis di kalér, nalika panto na jandéla ditutup, eta boga dampak gede dina kaséhatan fisik konsumén '. Katrol bahan slaider mangrupikeun komponén hardware anu paling penting dina panto ngageser. Bahan katrol di pasar nyaéta katrol plastik, katrol logam sareng katrol serat gelas. Katrol logam anu kuat, tapi noise gampang pikeun ngahasilkeun nalika ngahubungan lagu. Katrol serat gelas karbon ngandung bantalan roller, slip push lemes, tahan lama - tahan, struktur ditutup kotak-tipe efektif, sareng éta langkung cocog pikeun daérah kalér angin sareng pasir. Jeung sababaraha low-grade panto ngageser dijieunna tina plastik organik, nu gampang mun teu ngagem tur deform. Bakal turun naek dina luhur jeung low dina waktu. , Gampang derail nalika ngadorong sareng narik, éta henteu aman. Ngocok panto jeung arah nangtung tina rail ngageser, nu leuwih leutik darajat oyag, nunjukkeun yén hadé stabilitas na. Nalika oyag, perhatikeun katrol luhur sareng rel ngageser luhur. Lamun kualitas (MASS) nyaéta panto ngageser alus, celah antara gap antara eta ampir enol. Ku alatan éta, kombinasi ketat tina katrol luhur jeung rail ngageser nangtukeun smoothness tina ngageser na. Kaunggulan jeung kalemahan tina kabayang handap ngan bisa mastikeun yén pangaruh ngageser na alus sarta siklus pamakéan panjang bisa dijamin. Pintu ngageser mobile high-end didamel tina serat kaca karbon, kalayan manik gulung, sareng éster pelumasan. Katrol parah sering didamel tina plastik rékayasa atanapi plastik organik. Obstructing, éta bisa gampang deforming sanggeus lila, mangaruhan gaya partisi push-pull pangaruh dewan: salaku panto partisi, kalobaannana mangrupakeun surfaces plat leuwih transparan, nu bisa nyieun spasi leuwih kabuka, tumut kana akun pangaruh hiasan (Efek), digabungkeun jeung gaya kamar sakabéh. Panto kabinét: Bahanna papan kayu, kaca, kaca spion jeung sajabana. Jangkungna gerakan kaca teu kudu ngaleuwihan 2,5 méter. Pangkeng teu kedah milih panto gerakan eunteung. Panto gerakan piring basajan tur berehan, sarta kaamanan anu alus. Alat eureun -stop umumna dipaké pikeun blok blocking eureun, tapi sipat baja high-end bakal kuat, sarta baja teu alus. Saatos tabrakan panjang, éta bakal ngahasilkeun kapindahan. Kanyataanna, logam boga periode kacapean. Sanggeus lila gawé, éta gampang pikeun deform, sarta blok eureun diprosés tina tambaga tiasa korosi -resistant sarta bisa ngajaga stabilitas pikeun lila. Ku alatan éta, anjeun tiasa milih bahan sapertos saloba mungkin.
Kumaha Ngeunaan Prospek Pasar Panto Bingkai Sempit sareng Windows Narrowing Panto?
Kumaha Ngeunaan Prospek Pasar Panto Bingkai Sempit sareng Windows Narrowing Panto?
Kalayan mecenghulna pasukan konsumen ngora dina pos -80s sarta 90s, paménta konsumén pikeun aluminium (AL) alloy panto jeung pasar jandéla ieu jadi beuki loba fashionable. (Mel waktos dina 660 C) panto jeung jandéla. Ku alatan éta, pasar panto jeung jandela aluminium kudu terus innovate sarta terus ngamekarkeun gaya anyar (gaya) pikeun minuhan kabutuhan konsumén ngora. Gaya jandela panto alloy aluminium anyar ayeuna muncul —— Panto sempit -panto sareng jandela wates sempit pikeun nyorong panto. Sakali produkna diluncurkeun, éta parantos narik perhatian umum ti konsumen ngora. Beuki loba pamakéna resep mésér produk ieu. Ieu bisa ditempo yén prospek pasar sempit -pigura panto jeung jandéla narrowing panto optimistis tur caang, sarta poténsi badag. Handapeun sempit -frame panto jeung jandela pabrik ngenalkeun kaunggulan tina panto bezel sempit jeung jandéla. Lamun perlu meuli atawa ngarti pigura sempit disumputkeun harga panto ngageser (Harga), mangga ngahubungan layanan palanggan atawa nelepon sempit -frame alloy aluminium (titik lebur 660 C) lawang jeung jandéla boga loba kaunggulan: 1. Saderhana. Gaya minimalis langkung caket kana kabutuhan éstétika sareng pangalaman generasi muda. 2. Spasi (Spasi) lega pikeun ngurangan rasa depresi. Nempatkeun di dapur, pigura sempit bisa kasampak leuwih lega di kamar, sarta eta geus dipasang dina balkon pikeun lalajo view visual leuwih. Pigura sempit ngajadikeun pamaké ngarasa leuwih santai sarta kirang depresi. 3. cahaya alus, ningkatkeun kacaangan jero rohangan. Lebar pigura nurun, nu ngaronjatkeun cahaya nu panonpoé asup ka kamar, nyieun kamar caang, sarta ogé ngurangan rasa depresi. 4. Ningkatkeun ketebalan témbok tina tipe pikeun mastikeun kakuatan. Seueur jalma hariwang yén lebar pigura kipas panto bakal ngirangan inténsitas kipas panto. Pikeun tujuan ieu, ketebalan témbok profil ngahaja ningkat, sareng aya tulangan pikeun mastikeun kakuatan sakabéh. 5, 45 °Nyambung, geulis tur elegan. Horisontal vertikal jeung horizontal (ngarujuk kana vertikal jeung horizontal, ogé bisa dipigawé atoh) 45 antara pigura kipas. °Sambungkeun, sanés sambungan sudut katuhu pikeun mastikeun kaéndahan. 6. Paké rel pituduh stainless steel, ngagem lalawanan jeung korosi. 7. Ngojay porselen, cahayana teu hérang, tetempoan leuwih nyaman. Hideung oge warna beuki populér kiwari, low -konci tur basajan, tanpa cerminan kuat, sarta eta Sigana leuwih kasual. Ti ieu urang bisa nempo yén sempit -frame panto jeung jandéla (D & W) gaya anu unik (interpretasi: unik, husus), desain menawan, gaya minimalis (gaya), basajan tapi teu basajan, luyu jeung estetika jalma modern, éstétika jalma modern, Kiwari, aya prospek pasar. Sajaba ti éta, produk bezel sempit ayeuna (PRODUK) dina pasaran teu jenuh, jadi lamun hayang meta salaku panto sempit -pigura jeung jandela. Panto na jandéla, brand mimiti panto fashion jeung jandéla téh produsén tina aluminium panto na jandéla, pegat sasak panto aluminium sarta jandéla, kamar panonpoé, panto ngageser beurat. Runtuyan produk dasarna lengkep jeung novel (Novel) unik (interpretasi: unik, husus). Nengetan kualitas produk (MASS), jasa sareng inovasi. Kiwari, industri panto sareng jandela sacara serius dihomogenisasi sareng jasana henteu di tempat. Ngan dina loba panto na jandéla merek nangtung kaluar (sadayana kaahlian wangsit) meunang pasar. Ayeuna aya masalah badag dina lawang jeung jandéla pasar jasa jeung kualitas. Kualitas utamana kualitas instalasi jeung kualitas produk. Sakali dua wewengkon ieu boga masalah, hese dumasar kana layanan sarta kualitas kualitas. Panto sareng jandéla nangkep titik-titik ieu pikeun nyorot pangepungan diantara seueur panto sareng jandéla. Rekomendasi patali: Panto -panto sempit jeung jandela wates sempit, éta alus? Pigura disumputkeun mana anu langkung saé?
Panto Panto Sempit sareng Batesan Sempit Windows pikeun Nyorong Panto?
Panto Panto Sempit sareng Batesan Sempit Windows pikeun Nyorong Panto?
A alloy aluminium anyar (Melly Point 660 C) panto jeung jandéla (D & W) gaya (D) & W) gaya ayeuna timbul. —— Panto sempit -panto sareng jandela wates sempit pikeun nyorong panto. Sakali produkna diluncurkeun di pasar, éta parantos narik perhatian para konsumen ngora (Ekstensif). Beuki loba pamakéna resep mésér produk ieu. Ieu bisa ditempo yén prospek pasar sempit -pigura panto jeung jandéla narrowing panto optimistis tur caang, sarta poténsi (ngarujuk kana kamungkinan ngembangkeun pangabisa pribadi) badag. Hayu urang ngenalkeun kaunggulan tina panto bezel sempit jeung jandéla. Pigura disumputkeun mana anu langkung saé? Aya 2.8 panto ngageser kotak sempit pisan sempit hideung (pintu gerakan pigura disumputkeun) dina momen panto na jandéla urang. Lamun perlu meuli atawa ngarti pigura sempit disumputkeun pigura, mangga ngahubungan layanan palanggan online atawa dial. Panto sareng jandéla pigura sempit (D & W) wates sempit, éta alus? Pigura sempit panto ngageser pinuh fashion, basajan tapi teu basajan, katingal avant-garde. Upami anjeun nganggo panto sareng jandela sempit ieu di bumi, kuring yakin baraya sareng réréncangan anjeun ogé bakal resep nalika ningali éta. Urang di imah sorangan. Pintu geser kusen sempit ngagaduhan seueur kaunggulan: 1. Saderhana. Gaya minimalis (Gaya) langkung caket kana kabutuhan éstétika sareng pangalaman generasi muda. 2. Visi ruang angkasa lega, sareng rasa déprési diréduksi. Nempatkeun di dapur, pigura sempit bisa kasampak leuwih lega di kamar, sarta eta geus dipasang dina balkon pikeun lalajo view visual leuwih. Pigura sempit ngajadikeun pamaké ngarasa leuwih santai sarta kirang depresi. 3. Pencahayaan anu saé, ningkatkeun kacaangan di jero ruangan (Dalam Ruangan). Lebar pigura nurun, nu ngaronjatkeun cahaya nu panonpoé asup ka kamar, nyieun kamar caang, sarta ogé ngurangan rasa depresi. 4. Ningkatkeun ketebalan témbok tina tipe pikeun mastikeun kakuatan. Seueur jalma hariwang yén lebar pigura kipas panto bakal ngirangan inténsitas kipas panto. Pikeun tujuan ieu, ketebalan témbok profil ngahaja ningkat, sareng aya tulangan pikeun mastikeun kakuatan sakabéh. 5, 45 °Nyambung, geulis tur elegan. Horisontal vertikal jeung horizontal (ngarujuk kana vertikal jeung horizontal, ogé bisa dipigawé atoh) 45 antara pigura kipas. °Sambungkeun, sanés sambungan sudut katuhu pikeun mastikeun kaéndahan. 6. Paké ttw pituduh (TTW Guide), ngagem lalawanan (n àI m ó) Korupsi (tafsir: nuduhkeun kabuyutan, leungit, erosi, jrrd). 7. Kolokasi porselen ngojay hideung, lampu teu dazzling, sarta visi leuwih nyaman. Hideung oge kelir leuwih populér (Warna). Ieu low -konci tur basajan, tanpa cerminan kuat, sarta eta Sigana leuwih kasual. Ti ieu urang bisa nempo yén sempit -frame panto jeung jandéla (D & W) gaya (Style) novel (Novel) unik (interpretasi: unik, husus), desain pesona (desain), gaya minimalis, basajan tapi teu basajan, luyu jeung jalma modern Estetika pisan prospek pasar di momen. Salaku tambahan, produk bezel sempit ayeuna (PRODUK) nembé diluncurkeun, janten aranjeunna henteu jenuh.
Kumaha Pilih Ngageser Door Pulley Asesoris
Kumaha Pilih Ngageser Door Pulley Asesoris
Kumaha carana milih panto ngageser tina asesoris katrol panto ngageser, aya 4 roda jeung panto ngageser tunggal kipas tunggal. Paduli panto kaca tunggal, panto kaca ganda tetep panto geser dina lomari. Aya dua di luhur jeung handap, tapi ukuranana béda. Pulmon push door pulley (Pulley) mangrupa salah sahiji hardware penting tina panto ngageser. Boh nu dipilih atawa alat, urang teu merhatikeun sabagian leutik ieu, tapi sabagian badag tina kahirupan panto ngageser (Lifetime) mangrupa bagian tina hirupna (LIFETIME) mangrupa bagian tina hirupna (LIFETIME). . Pulle. Janten kumaha urang kedah milih aksésori katrol panto ngageser? Milih bahan tina rel ngageser, bahan rel ngageser dijual di pasar béda. Kalolobaan rel ngageser téh aluminium (al) alloy (aluminium) bahan (titik lebur 660 C) bahan, sarta sabagian leutik tina rail ngageser bakal dijieun tina baja dijieunna tina baja. Rel ngageser tina bahan alloy ogé dibagi kana jinis biasa sareng kandel. Ieu kedah ditangtukeun dumasar kana bahan anu dianggo. Beurat panto kawilang beurat, jadi Anjeun kudu milih hiji thickened rel ngageser pikeun mastikeun pamakéan kaamanan (Maké) (AMAN). Catet yén kualitas (MASS) lamun milih katrol nu (MASS), salaku aksésori penting nu teu bisa dipaliré ku panto ngageser, kualitas katrol bakal greatly mangaruhan kualitas panto push -tarik. Saiman), beung. Kualitas kabayang luar jeung bearing (bearing) langsung mangaruhan inohong sakabéh katrol nu (Fisik). Kalolobaan roda luar téh serat nilon (SERAT) atawa sakabéh tékstur baja. Katrol baja relatif kuat, tapi bakal aya gerakan nalika narik. Henteu aya sora nalika katrol serat nilon ditarik, tapi katrol baja henteu tahan kana roda baja. Ngala. Bahan tina bearing ogé béda. Alus katrol arah dijieunna tina stainless steel (stainless asam-tahan baja). Alat bantalan ketat, sareng karasa lemes nalika ngageser. Teu aya beurat. Jarak ngajadikeun kontak antara panto jeung lagu ngadeukeutan. Kualitas katrol leutik di handapeun panto ogé béda. Téknologi téknologi hampang sareng merenah.
Kumaha carana milih panto ngageser?
Kumaha carana milih panto ngageser?
Ngadorong panto ngageser lalaunan nempatan pasar hiasan, anu kedah nengetan masalah dina prosés milih prosés. Hayu atuh ngenalkeun produsén panto ngadorong sacara rinci: 1. Pilih (Pilih) Push Polandia Play Piece Plucking Push Daptar Push. Gaya panto. Ngan lamun boga pamadegan alus ngeunaan panto ieu, anjeun bakal mikir ngeunaan neraskeun ngartos ieu. Gaya panto ngageser kedah cocog sareng karesep sareng hiasan pribadi anjeun. Lamun gaya jeung gaya teu cocog, éta sarua jeung beungeut geulis jeung moyok kulit anjing. 2. Piling warna. Kolokasi (warna) nyaéta palanggan (K èBalik ù) Milih masalah tangled lamun milih panto ngageser. Kadang eta s sarua jeung warna panto kai atawa sungut kai? Kanyataanna, teu perlu. Upami warna panto kai anu anjeun pilih kawilang khusus, éta bakal sesah milarian panto nyorong warna anu sami. Lamun anjeun milih hiji port beureum on imah anjeun, anjeun sabenerna bisa milih panto ngageser bodas pikeun cocog, nu ogé mangrupa rasa béda cocog. Bodas bébas. Coba pikeun nyingkahan dua cocog warna beurat béda. 3. Tingali dina ketebalan tina profil. Ketebalan profil umum dibagi kana standar nasional sareng standar non-nasional. Kudu ngukur jeung U -standar pangawasa kartu. Runtuyan anu sami tina non-standar langkung ipis tibatan standar nasional. Kalolobaan lawang kulawarga umum nyaéta 1.4. Kanyataanna, standar nasional 1.2 bisa minuhan sarat tina 2.3 * 2.3 pikeun ngalakukeun dua fans. 4. Tinali bagian cross. Harga séri anu sami di pasar (Harga) luhur sareng rendah. Sanajan kitu, mangga inget hiji kalimah, pernah kadaluarsa. ; Hiji titik nyaéta harga sareng hiji titik "; teu aya bodo anu ngalakukeun bisnis, anjeun moal ngalakukeun penjualan artos. Ulah harep. Naha kasampak di cross-bagian tina profil? Profil dibagi kana asli sareng regenerasi. Bagian cross asli caang, sarta luster regenerative poék. Propil regeneratif langkung parah tibatan profil asli sacara umum sareng terstruktur. 5. Katingali pulley (pulley). Plum mangrupikeun konci sareng gampang dipaliré. Panto ngageser anu saé nyaéta roda serat luhur sareng handap ka luhur sareng ka handap. Babak panungtungan bisa disaluyukeun (Saluyukeun) (Sakapeung anjeun nyorong tilelep panto, teu hartosna yén bahan kandel, bisa jadi teuing ketang. ), Peran-oriented dimimitian. Roda salajengna didorong ka luhur sareng henteu ngéléhkeun ogé. Dago (panto gantung) dasarna geus undur ti pasar, jadi ulah nganggap (mikir). 6. Pilos gela (Glass) Pikeun kasalametan kulawarga, kaca kudu tempered. Dorong panto umumna ngagunakeun standar 5mm tempered. Sababaraha bengkel leutik nganggo 4mm tempered, sareng kualitas panto (MASS) dikirangan pisan (Ngurangan).
Kumaha Pilih Katrol Door Sliding Quality Good
Kumaha Pilih Katrol Door Sliding Quality Good
Katrol mangrupa salah sahiji hardware utama panto ngageser kerung. Kualitas katrol nangtukeun umur hirup (LIFETIME) tina panto ngageser. Low-quality katrol biasana ngagunakeun plastik rékayasa umum (struktur: résin sintétik, ningkatkeun plastik The agén, penstabil, bahan warna), cracking basajan, puseur teu milih bearing (bearing), tapi ngagambarkeun minyak lubricating. Ogé bakal aya adegan blocking. Ngadorong panto ngageser teu tiasa geser. Sababaraha bakal ngagunakeun toherm sumbu umum. Nalika éta henteu ka extent, panto bakal sinking dina waktu push tarikan. Bahan baku (RAW BAHAN) béda. Tempo bagian pikeun milih panto ngageser. Profil dibagi jadi dua jenis: aluminium -magnesium alloy na push -sliding panto aluminium regenerasi. ketebalan nu bisa ngaleuwihan 1mm, sedengkeun low -sarua profil nyaeta aluminium regenerative, sarta kateguhan sarta hirup mangpaat henteu alus. bahan alloy aluminium -magnesium lolobana dipaké dina kelir primér sarta henteu nambahkeun coatings. Sababaraha padagang mindeng milih aluminium didaur dina urutan ngeusian dina sekundér. Metodeu ngawarnaan permukaan profil, jadi saméméh meuli konsumen, hayu produsén panto ngageser némbongkeun tipe produk tina tipe produk megatkeun permukaan pikeun nangtukeun bahan nyata. Dorong panto geus loba dipaké dina industri arsitéktur. Kiwari, konsep imah modern beuki condong ngahemat spasi. Éta tiasa disaluyukeun sareng ramah lingkungan sareng praktis. Salian ngégél, langkung saé masihan isolasi rohangan sareng ningkatkeun privasi ka ruang tamu, dapur, balkon, sareng posisi sanésna. Aya seueur jinis panto geser sareng harga anu béda. Kumaha abdi bisa milih?.. Sumber panto ngageser dina pasaran dibagi kana tilu jinis: domestik, OEM sareng impor asing. Pabrikan push door ngingetkeun konsumén pikeun nengetan idéntifikasi (perhatian), hardware domestik, propil panto ngageser jeung bahan baku lianna (BAHAN atah) sadayana dina produksi. Majelis, hargana biasana handap 450RMB /. Konsumén bisa milih nurutkeun pangabutuh sorangan, tapi kusabab sababaraha merek di pasar aya di handapeun spanduk impor sarta ngumpulkeun harga palsu. Ku alatan éta, lamun meuli merek impor Dina waktos anu sareng, konsultasi produsén aslina bungkusan, ramatloka sareng inpo nu sejenna. Katrol biasana dipasang di handapeun panto push alloy titanium (TI). Hiji katrol dibagi jadi dua bagian, hiji nyaeta bearing, sarta séjén nyaéta lapisan luar bearing. Bantalan roller baja ringan anu diimpor, sareng bantalan nunjukkeun produsén sareng modél produk, aya spidol di sisi bantalan, leungeun baju baja di luar ogé kedah gaduh logo perusahaan sorangan. Naon bédana, tapi sanggeus lila, aya béda atra. Ayeuna aya ogé jenis euweuh bearing katrol jeung puseur, ngan nerapkeun minyak lubricating pikeun ngahontal efek ngageser ngaliwatan gesekan mékanis. Panto jeung jandéla anu husus (Specialty) produksi (Produce) instalasi KFC Gate, Grand Pavilion, panto otomatis, sistem manajemen parkir, pegat sasak aluminium (AL) panto jeung jandéla, kamar panonpoé, reeds floor, partitions kaca, ngageser. panto (titanium beauty push push push push push push ngageser Panto panto, toilet ngageser panto). Nurut kana; filosofi bisnis kualitas (chaper); kualitas luhur salaku vitalitas inti perusahaan, ku kituna kapentingan konsumén 'bisa reliably dijamin.
Kumaha Ngabédakeun Antara Pindah Panto jeung Ngageser Panto
Kumaha Ngabédakeun Antara Pindah Panto jeung Ngageser Panto
Konsep konsumén umum (Consume) ngeunaan pindah panto jeung panto geser pisan samar. Ieu ampir bédana antara mindahkeun panto jeung panto ngageser. Henteu ngan panto kai, malah sababaraha urang di industri. Konsép Doro. Produsén panto push di handap ieu bakal ngenalkeun bédana antara panto pindah sareng panto ngageser: 1. Paké pamakéan panto salaku panto kabinét, panto kamar cloak, témbok panto kabinét, panto interval, panto bathhouse, jsb .; Janten panto balkon, panto dapur, sareng kabersihan (Hygienism), tiasa ogé dianggo pikeun panto asup ka bumi, jsb. Kadua, leungeun baju panto sareng gerakan panto wiring ngan ukur ngagaduhan fungsi interval, umumna henteu aya panutup panto sareng kit; panto ngageser teu ngan hayang manggihan fungsi interval, tapi ogé merlukeun fungsi segel, pelestarian panas, insulasi sora, jeung sajabana, jadi umumna aya umumna sadia The leungeun baju panto jeung thread, sarta pigura tina leungeun baju panto ieu evoked. , sealing (segel) leuwih kuat. Katilu, konci (pamakéan: anti-maling, panyalindungan privasi pribadi) teu ngonci panto, nyorong panto multi-alat (Alat) konci. Kaopat, Katrol (Katrol) ngagerakkeun panto umumna kaluhur sareng ka handap roda, sareng panto geser umumna ngan ukur aya roda ngageser. Kalima, ketebalan tina profil jeung panto ngageser ayeuna ngagunakeun aluminium (AL) alloy, aluminium -magnesium (kimiawi mg) titanium (TI) alloy (Means) kana data pigura paling (Means). Umumna diomongkeun Éta thinner, lolobana 0.8mm 1.0mm profil kandel, sarta profil thinnest tina panto ngageser nyaeta 1.0mm kandel, titik thickest malah 1.8mm kandel, panto ngageser téh leuwih badag, sarta éta leuwih beuki kuat. Éta.
Kumaha Meuli Dapur Kaca Ngageser Panto?
Kumaha Meuli Dapur Kaca Ngageser Panto?
Konsep imah modern milih ngahemat spasi (Spasi) hiasan, milih bahan tina Protection Lingkungan, sarta tukang ngaput -dijieun panto ngageser sangkan imah leuwih énergi -saving spasi. Ngadorong panto henteu ngan pilihan kahiji pikeun ditutup, tapi ogé ngaronjat privasi. Kumaha mésér panto ngageser kualitas luhur? Anu mimiti, hayu urang tingali naon gelas anu hadé pikeun panto ngageser dapur. Kalima: Sumber panto ngageser dina pasar data sampel dibagi kana tilu jenis: domestik, OEM domestik jeung impor asing. Para ahli ngingetkeun konsumén pikeun nengetan tempat dimana aranjeunna dipilih. hardware domestik, propil jeung bahan baku séjén dihasilkeun sarta dirakit di Cina (ngahasilkeun), sarta hargana umumna handap 450 yuan / méter pasagi; sarta OEM domestik nujul kana Hardware jeung propil anu lolobana produksi domestik jeung assembly, sarta hargana umumna 450-1000 yuan / méter pasagi; merek diimpor ti luar nagari, hardware na propil diimpor ti aslina, kualitas produk relatif tinggi, sarta hargana umumna 1000-3500 yuan / méter pasagi. Konsumen bisa milih nurutkeun pangabutuh sorangan, tapi kusabab sababaraha merek di pasar aya dina banner of impor sarta ngumpulkeun harga palsu, lamun meuli merek impor, maranéhanana kudu niténan bagian jeung sampel tina sampel nepi deukeut, bari inquiring asal asli. , sareng dina waktos anu sami, aranjeunna kedah naroskeun asal asli. Bungkusan pabrik, halaman wéb sareng inpormasi anu sanés. Kagenep: Picking edges The strips karét populér di pasar kaasup karét PVC jeung gél Silicon. Silika (Silika) miboga éfék hadé tur teu corrode propil, kaca jeung pelat inti. Salaku tambahan, pita sealing PVC teguh, permukaanna datar, warnana realistis, warnana henteu leungit, éta moal murag sareng cacad. Ringkesan: Dapur panto ngageser kaca, pamakéan gerakan kaca di dapur bakal ngaronjatkeun spasi di imah visually. Tero kotamadya sareng Winda (D) & W) Co., Ltd. Diadegkeun dina taun 2009. Tempatna di Désa Nanhai Luo, katelah ibukota aluminium Cina. Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi modern anu ngahijikeun R & D, produksi sareng penjualan. Produk nyertakeun runtuyan produk kayaning mid-to-high-end aluminium alloy panto jeung jandéla, nongkrong panto, ngageser panto, tilepan panto, jandéla, kamar panonpoé, jsb.
Naon anu anjeun kedah perhatosan nalika nganggo panto ngageser
Naon anu anjeun kedah perhatosan nalika nganggo panto ngageser
Nengetan waktu nalika ngagunakeun panto ngageser. Abdi ngarepkeun gaya jati (Furniture) abdi anu cerdik, kalayan kaéndahan anu saé sareng kauntungan (Manfaat). Dina waktu pamakéan panto ngageser, bakal aya loba kaperluan nengetan. Waktos ieu, produsén panto ngageser nyarios yén nalika panto ngageser dianggo, perhatikeun éta. 1. Paké panto ngageser ti badarat ka luhur (kotak rail bango caang). Kusabab ayun ayun ageung teuing, panto ngageser gampang dicacat sepanjang waktos, sareng panto tukang deformasi henteu tiasa dibuka, anu hartosna éta henteu tiasa dilereskeun sareng henteu tiasa dianggo. 2. Pikeun pamaké anu ngagunakeun gantung panto ngageser, luhureun panto ngageser umumna merlukeun struktur bertulang (KURSUS DASAR) processing. (Struktur rékayasa) Tulangan. 3. Ukuran emas tina panto ngageser normal nyaéta ngeunaan 800 * 2000 mm. Struktur panto ngageser dina ukuran ieu paling stabil. Manufacturan (zh) ìAya ào) Pluck panto, ngurangan lebar na, lajeng ngagunakeun kipas panto beuki keukeuh dina stabilitas jeung ngagunakeun kaamanan panto ngageser. 4. Gaya panto ngageser (Gaya) ditémbongkeun ngaliwatan pigura panto, jeung kipas panto teu jauh béda pisan. Bréh, sabab taneuh ka beungeut luhur umumna ngeunaan 255 cm, jangkungna panto normal umumna antara 195-215 cm. Ngadorong panto kedah direncanakeun dina kombinasi sareng struktur jero ruangan sareng rohangan (Spasi) pikeun nyegah mangaruhan estetika visual sadayana. Sensitipitas estetika tina panto ngageser pisan tinggi, sarta pamakéan lumrah ogé bakal jadi pilihan pohara alus. Tapi lamun panto geser dipaké, kabutuhan panto geser dumasar kana cara urang resep jeung cara urang ngarasa. Titik perhatian pikeun pamakéan panto ngageser (perhatian). Pikeun milih panto ngageser anu langkung saé, anjeun kedah nengetan titik pamakean panto ngageser ieu.
euweuh data
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.