Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Tip pikeun Kahirupan Perabot: Kumaha Ngajaga Perabot Bersih? Kumaha carana ngumbah simbut?

Hirup téh seni beuki. Unggal jéntré nembongkeun rasa jalma sorangan. Aya anu kusut ku kakeuheul anu pabalatak, aya anu tiasa diatur, sareng anu sanésna tartib sareng harmonis dina karusuhan. Unggal kabiasaan sareng gaya hirup anu sigana teu relevan tiasa mangaruhan kaséhatan masarakat sacara halus. Ku alatan éta, dina cara nungkulan hal trivial sapopoé, anjeun tiasa manggihan potong kompas yén dulur geus lila ngajajah hiji topik. Cara nyeuseuh simbut jeung nyeuseuh simbut, mimitina simbut direndam dina cai, dikumbah dua kali, tuluy dilebur ku cai haneut kira-kira 25c ditambah bubuk cucian netral kana cairan cucian, beuleum simbut, digosok, digosok, tuluy digosok. , teras bilas cairan cuci ku cai; Upami éta simbut murni, anjeun tiasa nambihan 50 ml cuka bodas kana cai bilas terakhir pikeun mulangkeun warna caang tina simbut. Kumaha ngabersihkeun ranjang ngambang dina ranjang mindeng boga lebu ngambang dina ranjang. Lamun digosok ku sikat, éta bakal ngapung sabudeureun. Ieu mah ngan ukur ngotoran hawa jero rohangan, tapi ogé henteu hadé pikeun kaséhatan manusa. Anjeun tiasa nyeuseuh baju akrilik anu lami sareng garing. Nalika panyabutan lebu diperlukeun, candak dina ranjang jeung gancang usap dina hiji arah. Kusabab listrik statik anu kuat, lebu ngambang bakal diserep kana éta. Sanggeus dipake sababaraha kali, nyeuseuh jeung garing sanggeus garing. Kumaha carana milih sareng nganggo agén perawatan jati pikeun ngajaga kacaangan aslina tina jati, ayeuna aya dua jinis produk perawatan jati: perawatan jati nyemprot lilin semprot sareng agén perawatan beberesih. Urut utamana aimed di rupa kai, poliéster, cet, karét tahan seuneu jeung parabot lianna, sarta aya dua fragrances seger béda: melati jeung lemon; jati bahan, utamana cocog pikeun jati bahan campuran. Sateuacan nganggo semprot lilin sareng agén pangropéa beberesih, langkung saé ngocok éta, teras tahan tank semprot langsung, sareng muncul dina 45 derajat, supados bahan cair dina tank tiasa dileupaskeun dina kaayaan setrés anu dileupaskeun. tanpa tekanan. ; Sanggeus éta, gently menyemprot eta di hiji tempat ngeunaan 15 cm jauh ti rag garing. Ku cara kieu, lamun ngusap jati, Anjeun bisa maénkeun éfék beberesih alus. Ngabersihan jati lawon, sapertos sofa lawon sareng bantal kasual, anjeun tiasa nganggo agén pangropéa beberesih tina karpét bersih. Lamun make, mimiti nganggo vacuum cleaner pikeun miceun lebu, lajeng nyemprot sajumlah leutik karpét cleaner dina lawon baseuh jeung ngusap eta.

Tip pikeun Kahirupan Perabot: Kumaha Ngajaga Perabot Bersih? Kumaha carana ngumbah simbut? 1

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Proyék
Métode itungan Déwan hiasan
Métode itungan Déwan hiasan
Papan hiasan mangrupikeun nami seragam pikeun sadaya piring. Seueur jalma terang sakedik ngeunaan éta. Iwal sababaraha toko jeung pabrik ngajual dewan, Kuring bakal ngobrol jeung anjeun ngeunaan dewan hiasan ieu pikeun nyegah dulur méakkeun sababaraha waragad teu perlu lamun meuli. Isu anu sadayana diperhatoskeun nalika hiasan dasarna nyaéta kualitas papan, janten kumaha urang milih nalika milih papan? Ketebalan papan hiasan umumna kandel dalapan belas milimeter. Lamun dewan tukang bisa jadi saeutik thinner, éta bisa ngahemat anggaran -depth. Tangtosna, anjeun kedah nganggo backplane kandel dalapan belas milimeter. Anjeun tiasa negotiate jeung padagang sateuacanna. Upami anjeun badé mésér jati online, anjeun tiasa konsultasi dina platform layanan palanggan halaman wéb. Paduli nu bahan wangunan dibeuli, kahiji kudu ngarti kana métode itungan. The lomari custom dibagi kana dua métode itungan. Hiji métode itungan dumasar kana aréa ngembangkeun, sarta séjén pikeun ngitung nurutkeun aréa proyéksi (disebut oge aréa liang). Metoda itungan wewengkon ékspansi keur ngitung total aréa pelat hiasan nu nyieun nepi lomari; métode itungan wewengkon proyéksi nyaeta ngitung nurutkeun ukuran lomari, nurutkeun wewengkon proyéksi lomari dina témbok. Teu aya ragu yén harga unit wewengkon proyéksi pasti leuwih luhur batan aréa pangwangunan. Sedengkeun pikeun algoritma nu affordable, éta bisa jadi teu merta. Gumantung kana kumaha harga Unit jeung dewan plat tengah. Perlindungan lingkungan dewan hiasan anu ramah lingkungan umumna ngahontal sahenteuna E1, anu saé nyaéta E0. Tingkat perlindungan lingkungan dewan hiasan ieu gumantung kana sertipikat anu relevan ti departemen uji otoritatif nasional. Lamun padagang boasts papan hiasan maranéhanana diimpor, maranéhanana kudu kasampak di voucher impor adat, otorisasi surat agénsi jualan Cina, jsb. Nanging, papan hiasan anu diimpor nyata jarang, sareng hargana luhur. Nalika papan hiasan ngégél ujung toko, anjeun tiasa sacara saksama ningali ujung papan hiasan pikeun ningali upami ujungna ketat sareng pagaweanana hipu. Kusabab lamun tepi henteu ketat, éta gampang ngabalukarkeun dewan hiasan janten deformasi jeung deformasi, anu bakal mangaruhan kahirupan lomari. Dina waktos anu sami, upami ujungna henteu ketat, sumber formaldehida di jero papan hiasan terus-terusan volatilisasi, mangaruhan hawa di rohangan sareng janten sumber polusi. Salian ti papan hiasan, aya deui barang tol anu ditaroskeun upami anjeun badé naroskeun sacara jelas. Ngalakukeun laci, papan lapisan, hardware, gantung baju rod, waragad instalasi, jsb. Naha kudu ngecas misah?. Lamun anjeun kasampak kawas hardware a, anjeun tiasa taliti nyorong rarasaan muka tur tingal kanyamanan hardware. Tangtosna, kaayaan anu pangsaéna pikeun milih merek hardware anu kasohor di bumi sareng di luar negeri, anu langkung jaminan kualitas. Jasa saatos-jualan dewan hiasan kedah dipenta janten jelas saatos jasa penjualan, sareng jaman garansi, sareng kedah aya voucher kertas.
Naon Mangpaat Kustomisasi di Seluruh Bumi?
Naon Mangpaat Kustomisasi di Seluruh Bumi?
Naon mangpaat customizers di sakabéh imah? Diomongkeun ngeunaan sakabéh parabot kustomisasi imah, éta sabenerna turunan tina parabot custom. Ayeuna seueur jalma anu laun-laun nampi modél ieu. Janten naon kaunggulan sadaya perabotan kustomisasi bumi? Kahiji, ngahemat waktos. Sadaya perabotan kustomisasi bumi mangrupikeun jasa anu eureun. Perabotna saé dina hiji waktos. Anjeun teu kedah ngajalankeun sabudeureun pikeun meuli parabot. Kadang-kadang anjeun moal tiasa milih gaya produk jati anu sami, sareng sadaya kustomisasi bumi tiasa ngahemat masalah. Gaya rohangan ngagabung sareng ngahiji. Kadua, kaunggulan tina sakabéh parabotan kustomisasi imah reflected dina pamakéan pinuh spasi. Sakabeh kustomisasi padumukan bisa ngamangpaatkeun pinuh spasi, kayaning témbok -type jati, sakabéh jati, jeung sajabana, ngahijikeun jati jeung témbok pikeun ngaleungitkeun tembok perlu pikeun ngaleungitkeun tembok perlu. Sanaos anjeun muka atanapi ngalakukeun partisi, celah antara jati sareng témbok dikirangan, sareng éta ogé ngajantenkeun kesederhanaan pikeun beberesih anu bakal datang. Sajaba ti éta, nu boga bisa ilubiung dina desain imah. Kauntungannana ieu nyaéta anjeun teu tiasa nanggung perabot. Désainer tina sakabéh parabot imah ngaropéa méré rencana a. Anjeun tiasa ngawartosan gaya hirup anjeun, nyarioskeun gaya karesep para desainer, ngadamel parobihan, sareng tungtungna mendesain sadaya perabotan bumi anu cocog sareng anjeun. Tungtungna, langkung panyalindungan lingkungan tina sakabeh pabrik custom imah teh Kauntungannana parabot ngaropéa di sakabéh imah, sarta eta oge naon urang hayang. Mertimbangkeun sababaraha pamikiran ngeunaan platform jumping 1. Staircase geus aman di ganti baju, sarta peran aslina teu bisa dibikeun nepi. Dina raraga ngahemat spasi, éta kudu minuhan saluran lemes. Jangkungna sareng lebar pedal ogé kedah nyumponan ukuranana. Handrail kedah stabil. 2. Sacara umum, lamping tangga henteu kedah ageung teuing nalika netepkeun lamping. Henteu ngan ukur anjeun kedah mertimbangkeun manula sareng murangkalih di bumi, tapi ogé perhatian khusus pikeun déwasa biasa. Salian ti jangkungna léngkah. Gemblengna lomari kabinét Panyegahan Hiasan Adat: 1. Bagikeun partisi fungsional. Cenah: Nalika ngabagi wewengkon fungsional, nengetan husus ka desain hip -hop. Dibagi nurutkeun standar sarta sagala rupa prinsip, sarta méré conto: ngabedakeun nurutkeun nu boga jeung standar garing sarta baseuh, nu teu ukur bisa mertimbangkeun kaperluan sésana jeung hiburan nu boga, tapi ogé kaperluan sémah, jsb. Dina hal pembagian fungsi, kudu jelas jeung wajar, ulah silih campur. 2. Titik utama hiasan dirancang dina hiasan adat tina panto imah kai padet, sarta kudu dirancang nurutkeun idéntitas nu boga urang. Upami diperlukeun, nyorot kelas hiasan. Master pangkeng sareng diajar umumna langkung saderhana. Tempat-tempat hiasan sapertos ruang tamu sareng réstoran paling luhur. Ngaliwatan hiasan utama sareng kadua, bagian konci hiasan tiasa ditangtukeun. Ieu penting pisan. 3. Struktur listrik jeung lampu design jumping alat catu daya kamar mandi indoor leuwih pajeulit. Dina respon kana masalah ieu, nalika ngarancang, éta kudu teu ukur merenah, tapi ogé pikeun mastikeun kaamanan. Perlu nyieun perenah lumrah tur wiring on panerapan listrik. Dina desain stop kontak listrik, éta disetél di wewengkon garing tina kamar mandi saloba mungkin; Pikeun ngajaga rasa rohangan anu lega, cahaya sareng ventilasi penting pisan. Ieu merlukeun désainer mertimbangkeun eta taliti dina rarancang.
Naon Jenis Perabot Anu Kedah Dilengkapi Hotel Bintang Lima
Naon Jenis Perabot Anu Kedah Dilengkapi Hotel Bintang Lima
Aya seueur hotél bintang lima, tapi pikeun nunjukkeun méwah sareng kualitas luhur, éta kedah janten perabot hotél bintang lima. Redaktur di handap ieu bakal ngenalkeun konfigurasi dasar jati hotél bintang lima. Perabot hotél bintang lima kalebet ranjang (ranjang buleud, ranjang pamikiran Xi Meng, ranjang cai), méja makan sareng korsi, sababaraha wallpaper, TV (LCD TV), alat audio, sakumpulan alat komputer, sofa luhur, lampu bedside, lampion bedside, méja Bedtoral, karpét high-end atawa papan kayu-kualitas luhur, aya lampu ngalamun di jero rohangan, kaca spion full-body, lomari jeung méja kopi, rak cloak, rak bagasi, jamban lengkep (pellets, dresses, kaca spion). , parabot pancuran), dilengkepan dryers bulu na dryers bulu na timbangan beurat, telepon, nyadiakeun beberesih garing, cuci baseuh, ironing sarta jasa repairing, sarta ogé disadiakeun jasa sapatu -shoe. Hotél bintang lima Méwah Suite Présidén Méwah 1. Mewah cushion kasur cushion ranjang, meja tulis, lomari jeung gantungan, méja kopi, korsi atawa sofa basajan, bedside méja, lampu bedside, lampu lanté, sakabeh awak eunteung, rak bagasi, jsb. Peretan ngadukung maju. 2. Bahan jati hotél ngahias taneuh, permukaan témbok, warna anu elegan sareng lemes, nganggo lampu partisi sareng tujuan tujuan anu saé. Aya sistem knalpot hawa alus, sockets kakuatan 110/220V, mesin bantu telepon. Disebut ku pengering rambut sareng beurat. Suplai cai tiis sareng panas dina 24 jam; 3. Perabotan hotél sareng kamar mandi kedah dilengkepan pompa sareng rias kelas luhur, méja rias (kalayan baskom, eunteung ganti baju), bak mandi sareng sirah pancuran (upami anjeun gaduh kamar pancuran anu misah, anjeun tiasa gaduh nozzle pancuran), cocog. Aya hordeng pancuran, tali jemur baju. Candak ukuran anti-slip éféktif. 4. jati hotél kudu nelepon langsung jeung telepon jarak jauh internasional. Aya parentah pikeun pamakéan sarta buku telepon gigireun telepon; aya televisi digital warna, komputer, alat audio, sareng proyek CCTV. Aya teu kurang ti 16 saluran playback, kaasup program TV satelit atawa program timer ngajalankeun, kalawan parentah channel sarta daptar program. Eusi playback kudu sasuai jeung peraturan pamaréntah Cina. Sahenteuna aya dua saluran pikeun program anu diatur mandiri, henteu kirang ti dua kali sadinten, sareng waktos tungtung wengi henteu dugi ka jam 1.
Naon Jenis Perabot Kayu Padet Anu Nyaman Dirasakeun?
Naon Jenis Perabot Kayu Padet Anu Nyaman Dirasakeun?
Sarerea mikanyaah jati kai padet. Salian panyalindungan lingkunganana, aya ogé alesan konci, nyaéta, nyaman pisan pikeun "ngarampa". Karakteristik keuna bahan baku umumna dipaké pikeun meunteun évaluasi sareng évaluasi. Ciri touch tina jati kai padet, sarta struktur mékanisme aplikasi tina kai raket pisan patalina jeung ekspresi utama struktur mékanisme permukaan. Sabalikna, ciri touch permukaan jati kai padet ogé ngagambarkeun sipat kimia permukaan pisan kritis kai. Pabrikan khusus bumi sadayana 1. Nalika sensasi panas sareng tiis dina permukaan jati kai padet ngarampa permukaan bahan baku ku panangan, suhu permukaan halaman bakal merangsang organ visual jalma, ngajantenkeun jalma ngarasa yén éta haneut atanapi tiis. Panaliti ilmiah mendakan yén bahan baku kalayan koefisien transfer panas anu leutik, sapertos plastik busa sareng kai ringan (kai anu kapadetan anu kawilang leutik), sareng ciri keunana haneut. Parasaan tiis. Nalika jalma noel lantai kai, nurutkeun kana bahan baku flooring kai (kai, kokotor dicampur, plastik PVC), experimented kalawan suhu indoor 18 darajat Celsius, sarta suhu kulit diréduksi ku leutak badag. Siluh. Ieu bisa ditempo yén suhu lingkungan alam teu ngabahayakeun kana kai. Sapanjang taun, jati kai padet tiasa masihan jalma sensasi tiis sareng panas sedeng. Koefisien transfer panas tina garis kai umumna 2 nepi ka 2,5 kali aura. Ku alatan éta, beungeut cut longitudinal tina kai rada kuat batan kahaneutan tina bagian horizontal. jati béda dijieunna tina kai dénsitas relatif, sanggeus noel suhu leungeun, parobahan suhu béda: dénsitas relatif (lampu) kai, hawa pisan slow; Turun dina tempat anu laun; hawa tetep stabil pikeun sedeng-tingkat dénsitas kai relatif, hawa tetep stabil. 2. Tingkat kandel bahan baku -slip kasar dina beungeut jati kai padet diputuskeun ku tingkat gilig dina beungeut cai. Sanajan jati kai solid geus ngaliwatan motong atawa polishing, sabab sél kai anu kakeunaan bagian horizontal, beungeut jati kai padet teu sagemblengna lemes. Kaunggulan jeung kalemahan tina épék sabenerna planing, grinding, scraping, scraping, jsb, sarta ketebalan tina beungeut permukaan jati dina tingkat tinggi. Aya bédana antara kandel tangkal coniferous jeung bahan leuweung lega-leaved. Ketebalan bahan tangkal chlorpyrocyst asalna tina lebar total tina roda tangkal kai; ketebalan bahan leuweung lega -leaved leuwih lega ti bahan tangkal coniferous. konci éta roughness permukaan éféktif. Sajaba ti éta, smoothness permukaan jati ogé patali jeung lalawanan. Kalobaannana perenahna dina struktur anatomis beungeut kai, kayaning parobahan isuk-isuk, tengah jeung ahir (dina garis lemes, smoothness tina bahan ahir leuwih hade tinimbang bahan mimiti), sarta manajemén téh. tabung. Ukuran sareng jinis sungut, garis tumpang tindih, jsb. 3. Permukaan kai teuas jeung lemes dina beungeut jati kai padet ngabogaan karasa tangtu, sarta nilaina beda-beda ti tutuwuhan héjo. Teu karasa kalolobaan bahan tangkal coniferous leuwih handap bahan leuweung lega-leaved. Anu kahiji disebut bahan lemes, anu kadua disebut bahan anu teuas. Teu karasa liang jero tina bahan tangkal coniferous nyaeta ngeunaan 3 kali nilai maksimum sarta panghandapna, sarta bahan leuweung lega-leaved nyaeta 12 kali luhur jeung ka handap. Euweuh urusan naon jenis kai, karasa liang jero leuwih luhur ti sisi, sarta beungeut string rada luhur ti beungeut diaméterna. Ku alatan éta, karasa bagian béda tutuwuhan héjo jeung tutuwuhan héjo sarua pisan béda. Sababaraha ngarasa lemes jeung lemes, sarta sababaraha ngarasa teuas. Karasa lapisan cet sareng dampak tina jati sareng percobaan tahan dampak na, sareng karasa kai gaduh sambungan langsung. Nalika karasa kai luhur, karasa relatif lapisan cet jati ogé bakal ningkat. Salaku conto, sering aya sababaraha goresan sareng percetakan tekanan dina desktop. Mecenghulna tanda ieu boga karasa low tina lapisan lacquer. Ieu oge alesan keur teu karasa low tina kai sorangan. Ku alatan éta, dulur diaku ngagunakeun bahan leuweung lega-leaved teuas pikeun pamakéan dina desktop nu. Salaku bahan serat, kai ogé bisa ngabalukarkeun ductility sarta deformasi plastik, nu ngajadikeun jalma ngarasa nyaman.
Kumaha Dibersihi
Kumaha Dibersihi
Alatan kaunggulan pungsionalitas kuat sarta laju utilization spasi tinggi, jati ngaropéa ieu dipikacinta ku konsumén, tapi kusabab sababaraha ciri tina jati custom teu jelas pisan, nalika jalma ngabersihan jati custom, bakal salawasna aya sababaraha salah harti bersih. Nalika ngabersihkeun sareng ngaropea bumi, éta langkung rentan kana salah paham beberesih di handap ieu. Éditor kustomisasi panto kayu padet dibagikeun sareng anjeun: Salah paham 1: Anggo jaket atanapi lawon kasar salaku jahit atanapi kancing dina baju atanapi kancing lami anu gampang ngeruk jati papan, sareng lawon kasar ogé gampang nyababkeun goresan dina permukaan papan jati. . Towels lemes, lawon katun, lawon katun jeung fabrics well-absorbent séjén pikeun ngusap jati dewan bersih. salah paham 2: lawon garing wiping dewan lebu permukaan jati dina beungeut lebu. Seueur jalma nganggap yén ngagunakeun lawon garing pikeun ngalaksanakeun beberesih, gancang sareng gampang, tapi kanyataanna, lawon garing henteu cocog pikeun ngabersihkeun jati dewan, khususna ngusap lebu ku kaén garing kalayan lawon garing. Lebu diwangun ku serat, keusik sareng kerikil, jsb. Salila prosés wiping ku lawon garing, permukaan cet tina piring -type jati geus ancur. Najan samentara teu katénjo ku mata taranjang, lila-lila parabotan téh reup-reupan. Salah paham 3: Cuci sabun sareng cuci piring nganggo cai sabun, mesin cuci piring, jsb. nyaéta agén beberesih anu biasana urang anggo nalika ngabersihkeun, tapi émut yén nalika ngabersihkeun perabot papan, ulah nganggo ieu pikeun ngabersihan kusabab cai sabun, sabab cai sabun Henteu ngan ukur pangaruh beberesih sareng dekontaminasi ku deterjen. Éta ogé gaduh corrosiveness tangtu, anu bakal ngaruksak beungeut jati jeung ngajadikeun jati taram. salah paham 4: agén beberesih campuran agén perawatan teu bisa dipaké acak, kitu ogé agén perawatan. Perabot anu béda sareng bahan anu béda kedah nganggo agén perawatan anu béda pikeun nyababkeun karusakan kana jati. Contona. Hindarkeun salah paham ieu, kumaha kuring ngabersihanana? Léngkah beberesih kudu dibersihkeun ti jero ka luar. Parabot, lomari, sareng méja samping ranjang kanggo dibersihkeun di pangkeng. Ieu téh bagian tina berbersih. Coba ngabersihkeun barang-barang di lomari sareng ngabersihkeunana. Ngusap beungeut ku kaen baseuh. Upami teu aya noda sanés, usap ku kaén garing anu lembut. Ngan tanga cai garing. Ruang tamu kedah dibersihkeun, kecuali méja kopi sareng sofa, éta mangrupikeun kabinét TV. Upami sofa kortikal, anjeun tiasa nganggo cai pikeun ngusap saderhana. Anjeun tiasa ngusap deui mudik ku kaen katun dipped di tempat konéng;. Méja kopi tiasa diusap langsung ku cai, teras ngusap noda cai garing. Pikeun kabinét TV ogé disarankeun pikeun ngabersihan heula barang-barang di jero kabinet, usap ku kaén anu baseuh, teras usap noda cai ku kaén garing. Pikeun jati ngaropéa, dapur perlu spasi gudang ti mana, jadi desain kabinét dapur kai padet bakal loba cabinets gudang, tapi kabinét dapur ogé leuwih gampang narik sato kayaning cockroaches jeung beurit. , Pastikeun pikeun ngabersihan barang-barang dina kabinet sareng pariksa hiji-hiji. Naha aya cockroaches atawa hal disumputkeun dina kantong jeung kaléng, lajeng ngabersihan kabinet dapur. Upami cockroaches rawan muncul di bumi, anjeun tiasa nempatkeun daun bako atanapi pil kapur barus dina kabinet dapur. Mun aya beurit, anjeun tiasa nempatkeun peppercorns pikeun nyegah. The beberesih réstoran utamana pikeun ngabersihan meja jeung kabinét anggur. Ngabersihan méja makan, émut pikeun milih pembersih anu béda pikeun bahan anu béda. Pikeun tabel multi-fungsi anu tiasa dilipat, bagian tilepan ogé kedah dipiceun sareng dibersihkeun sareng diusap sateuacan ditarik deui. Pikeun kabinét anggur réstoran, upami botol disimpen sacara horisontal, éta henteu disarankeun pikeun ngabersihan. Éta bisa dibersihkeun langsung. Upami disimpen, cabut botol anu diwangun sareng bersihkeun. Botung. Di lawang lawang, nalika kabinét sapatu ngaropéa, kabinét sapatu biasana disimpen di dieu. Lamun kabinet sapatu utamana lebu, sanggeus nyokot sapatu kaluar, usap langsung ku lawon baseuh lajeng garing eta ku lawon garing. Ku jalan kitu, ngabersihan sapatu jeung nempatkeun deui. Barina ogé, kabinét sapatu kirang ventilated. Anjeun tiasa nempatkeun pil kapur barus atanapi kulit jeruk bali dina kabinet pikeun deodorization sareng serangga. Salaku tambahan, kabinét panyimpen sapertos lomari buku sareng tempat-tempat sanés ogé kedah ngalaksanakeun beberesih, sareng lomari buku kedah ngalakukeun padamelan anu saé pikeun nyegah gerbong. Ieu tiasa ngajaga buku sareng perabotan khusus. Pangropéa pancegahan sareng hoyong ngaropea jati pikeun waktos anu lami. Urang kedah ngalakukeun padamelan anu saé pikeun beberesih, tapi ogé ngalaksanakeun pangropéa normal. Di dieu, orok nyarankeun sababaraha precautions pikeun parabot ngaropéa nu biasana anjeun kudu nengetan. 01 Rags baseuh kudu dipake nalika meresihan, sabab lawon baseuh bisa ngurangan karuksakan kana beungeut cet tina jati. 02 Perabot khusus kedah ngahindarkeun suhu sareng kalembaban anu luhur, janten pulas caina saloba mungkin nalika nganggo rag baseuh. Ngusap ku lawon baseuh jeung garing ku lawon garing. Ulah ngantep teuing cai tetep dina jati; , Dirobah, jadi piring -type jati custom kedah tebih ti wewengkon suhu luhur. 03 Ahli Lemari Kabinet Disesuaikeun ngingetkeun jati pikeun ngabersihkeunana sacara teratur sareng sering ngusap pikeun ngahindarkeun beternak baktéri. Mun ujung 04 jati dewan mucunghul, eta nembongan jadi diangkat tur kaluar tina lapisan, sarta eta bisa ditutupan ku lawon ipis dina eta. Tiring ku beusi bisa mulangkeun penampilan aslina (lawon nu dipaké teu kudu teuing ipis, hawa beusi teu kudu luhur teuing).
Kumaha Mésér Panto Kayu Dalam Ruangan anu Bener Nalika Ngahias?
Kumaha Mésér Panto Kayu Dalam Ruangan anu Bener Nalika Ngahias?
Dina hiasan imah, panto jeung jandéla masih milih panto kai. Sanajan kitu, panto kai teu ngan merlukeun leuwih dina hiasan, tapi ogé nambahan loba sarat dina hal kinerja panto kai sorangan. Seuseueurna jalma bakal nyebatkeun fungsi insulasi sora nalika ngadamel panto kayu jero ruangan Nantong. Éta ogé basajan sareng berehan dina desain panto kai. Éditor kustomisasi panto imah kai padet percaya yén gaya desain hiasan sadayana kedah dijelaskeun heula, sareng panto anu dirojong ku éta. Bréh, éta kudu ditangtukeun nurutkeun tempat pamakéan. Salaku conto, dumasar kana tempat anu dianggo sareng dianggo, éta tiasa dibagi kana panto hiasan umum, louvers sareng panto hiasan kaca, jsb. Panto Éntri, aman sareng kuat panto anti maling, panto komposit kayu padet, sadaya panto kayu padet; ruang tamu umum jeung panto pangkeng bakal milih lawang kai -solid tinggi kalawan kinerja kaamanan tinggi, sakabéh kandel tur kuat, lolobana ngagunakeun kipas -type na datar -opening panto. Dapur jeung toilét bisa milih pikeun nyorong -tarik atawa narilep tipe panto. Sareng kamar panyimpen tiasa milih panto louver kalayan breathability anu langkung saé. Warna panto kai warna panto kai kedah harmonis jeung kamar; warna panto kai kedah kontras sareng warna témbok, sareng tetep warna anu sami sareng taneuh; warna panto kai kudu deukeut jeung warna jati; Gaya hiasan bumi gaya panto kayu kalebet: Cina, Eropa, sederhana, jsb. Lamun gaya Éropa hiasan imah, panto kai bisa milih gaya Éropa atawa ngadeukeutan. Kombinasi ieu nunjukkeun kaéndahan sareng persatuan bumi. Bahan panto kayu sapertos pinus beureum sareng elm diadaptasi kana hiasan kelas umum; willow cai, kai, jeung beylum diadaptasi kana hiasan -grade sedeng; jeung fir, jangkrik beureum, walnut, jati, mahoni jeung hiasan padumukan méwah séjén. Nalika ngagaleuh, anjeun kedah ngaidentipikasi warna, tékstur, tékstur sareng aspék sanésna dumasar kana bahan anu béda.
Ngolah sareng Pamasangan Pintu Geser Kerung!
Ngolah sareng Pamasangan Pintu Geser Kerung!
Aya dua jenis gaya panto ngageser kerung dina stainless steel pertengahan -kosong panto ngageser. Salah sahijina nyaéta bentuk 45 derajat tanduk sareng sisi horizontal. Hiji kadang merlukeun sudut las, nu pisan troublesome sarta hasilna teu alus. Ngolah nyorong panto di kerung, manggihan hiji warung kalayan mesin melengkung, ngukur gaya, ngobrol ngeunaan harga, jalma bakal ngukur ukuranana, ngolah gancang. Pamasangan panto ngageser, padagang umum henteu gaduh pamasangan sareng kedah ngalakukeunana nyalira. Sanajan kitu, ujung stainless steel sanggeus processing pisan seukeut. Kade ulah neukteuk leungeun. Ngan cimata kaluar pilem pelindung bodas sanggeus rengse. Inpo di luhur disusun ku redaktur produsén push door (Editor). Upami anjeun peryogi langkung seueur, mangga lebet kana halaman wéb pikeun detil. tips meuli: The substrat tina wates -type panto ngageser umumna alloy aluminium sarta baja plastik. Kusabab alloy aluminium boga ciri beurat hampang jeung kakuatan tinggi, éta mangrupa bahan tinggi-tungtung (Bahan) nu dipindahkeun substrat panto, nu geus laun diganti produk baja palastik. alloy aluminium dibagi kana aluminium biasa -magnesium jeung aluminium titanium magnésium alloy. Metal titanium boga ciri kakuatan tinggi, proporsi leutik, sarta kateguhan tinggi. Ku alatan éta, harga na bakal sababaraha kali leuwih mahal. Sajaba ti éta, perlakuan permukaan high-end boga oksidasi anoda, nyemprot areng electro-swinging, jsb. Prosés ieu boga karasa jeung éstétika luhur batan semprot basajan tur plating. Lamun ketebalan dipaké salaku inti panto jeung kaca atawa eunteung pérak, éta umumna 5mm kandel; lamun dewan kai dipaké salaku inti panto, ketebalan tina 10mm kudu dipaké salaku pangalusna. Sababaraha pabrik nganggo papan kai anu langkung ipis (8mm atanapi bahkan 6mm) pikeun ngahémat biaya bahan. Papan kai ipis teuing, ngadorong ka luhur, eta Sigana sagawayah jeung ngocok, jeung stabilitas goréng, sarta sanggeus hiji periode waktu, éta gampang pikeun Lungsi na deform. Beungeut cet disemprot sareng ditransfer kana lapisan ganda merek, nyaéta, panyabutan lebu permukaan, ngaleungitkeun hibridisasi, anu ningkatkeun adhesion permukaan cet. Branding basajan, sanajan teu implanted, jadi beungeut cet gampang layu atawa gugur, sarta tékstur teu jelas. Beungeut produsén panto geser skala ageung diolah ku perusahaan (Perusahaan) nyalira, teras dirawat ku téknologi canggih impor. Beungeut cet produk lemes sareng hipu, seragam sareng pinuh, sareng tékstur jelas. Pabrikan panto ngageser leutik mangrupikeun profil produk borongan (Warna) pabrik profil. Beungeut teu tiasa diurus ku nyalira. Warna panto teu cocog, béda warna badag jeung saterusna. Papan kai (utamina papan serat sareng pelat partikel) tina panto geser nyaéta papan jieunan. Seueur pabrik panto kabinét témbok di pasar biasana diproduksi di nagara éta, bahkan nganggo bahan pelat kandel. Loba piring geus ngaleuwihan eusi kandungan formaldehida. Dina usum tiis di kalér, nalika panto na jandéla ditutup, eta boga dampak gede dina kaséhatan fisik konsumén '. Katrol bahan slaider mangrupikeun komponén hardware anu paling penting dina panto ngageser. Bahan katrol di pasar nyaéta katrol plastik, katrol logam sareng katrol serat gelas. Katrol logam anu kuat, tapi noise gampang pikeun ngahasilkeun nalika ngahubungan lagu. Katrol serat gelas karbon ngandung bantalan roller, slip push lemes, tahan lama - tahan, struktur ditutup kotak-tipe efektif, sareng éta langkung cocog pikeun daérah kalér angin sareng pasir. Jeung sababaraha low-grade panto ngageser dijieunna tina plastik organik, nu gampang mun teu ngagem tur deform. Bakal turun naek dina luhur jeung low dina waktu. , Gampang derail nalika ngadorong sareng narik, éta henteu aman. Ngocok panto jeung arah nangtung tina rail ngageser, nu leuwih leutik darajat oyag, nunjukkeun yén hadé stabilitas na. Nalika oyag, perhatikeun katrol luhur sareng rel ngageser luhur. Lamun kualitas (MASS) nyaéta panto ngageser alus, celah antara gap antara eta ampir enol. Ku alatan éta, kombinasi ketat tina katrol luhur jeung rail ngageser nangtukeun smoothness tina ngageser na. Kaunggulan jeung kalemahan tina kabayang handap ngan bisa mastikeun yén pangaruh ngageser na alus sarta siklus pamakéan panjang bisa dijamin. Pintu ngageser mobile high-end didamel tina serat kaca karbon, kalayan manik gulung, sareng éster pelumasan. Katrol parah sering didamel tina plastik rékayasa atanapi plastik organik. Obstructing, éta bisa gampang deforming sanggeus lila, mangaruhan gaya partisi push-pull pangaruh dewan: salaku panto partisi, kalobaannana mangrupakeun surfaces plat leuwih transparan, nu bisa nyieun spasi leuwih kabuka, tumut kana akun pangaruh hiasan (Efek), digabungkeun jeung gaya kamar sakabéh. Panto kabinét: Bahanna papan kayu, kaca, kaca spion jeung sajabana. Jangkungna gerakan kaca teu kudu ngaleuwihan 2,5 méter. Pangkeng teu kedah milih panto gerakan eunteung. Panto gerakan piring basajan tur berehan, sarta kaamanan anu alus. Alat eureun -stop umumna dipaké pikeun blok blocking eureun, tapi sipat baja high-end bakal kuat, sarta baja teu alus. Saatos tabrakan panjang, éta bakal ngahasilkeun kapindahan. Kanyataanna, logam boga periode kacapean. Sanggeus lila gawé, éta gampang pikeun deform, sarta blok eureun diprosés tina tambaga tiasa korosi -resistant sarta bisa ngajaga stabilitas pikeun lila. Ku alatan éta, anjeun tiasa milih bahan sapertos saloba mungkin.
Ngabentuk Papakéan Gemblengna ogé Perhatosan Gaya
Ngabentuk Papakéan Gemblengna ogé Perhatosan Gaya
Produk kai dina hiasan aya on -site woodworking atawa kustomisasi pabrik profésional. Maén jati, anjeun tiasa ngamangpaatkeun pinuh ku spasi, anjeun tiasa ngalakukeun sagalana, tapi gaya pisan kaku, sarta produksi handmade teu kondusif pikeun kageulisan. Sanajan gaya meuli produk rengse geus greatly ningkat, ukuranana teh bottleneck pangbadagna. Nanging, seueur kulawarga ayeuna milih ngarobih bumi sadayana, ngaropea ukuran dina tempatna, sareng ngahontal kaéndahan sareng ukuran. Koordinasi gaya sakabéh ayeuna disebutkeun yén pacilingan custom disebutkeun. Upami anjeun masih nganggap éta jahitan papan kayu biasa, éta salah. Nurutkeun Siti, pausahaan maranéhanana ngajajah klasifikasi lomari sakabéh nurutkeun gaya, sarta gaya béda jeung harga béda. Ieu ngandung harti yén sajaba bédana warna, lomari sakabéh ogé nengetan gaya cocog. Milih pacilingan katuhu tina lomari jeung pacilingan anak urang. Hasi. The lomari di pangkeng tina manula teu kudu luhur teuing. Malah lamun jangkungna pacilingan sorangan teu bisa dirobah, éta kudu disaluyukeun saloba mungkin dina spasi internal na. Kusabab manula teu kudu naek ka luhur jeung ka handap, papan lapisan luhur teu kudu luhur teuing pikeun mempermudah manula pikeun meunangkeun hal pikeun nyokot hal. Sepuh henteu cocog pikeun ngagulung. Loba teuing squats atawa bending bakal nambahan bahaya. Jangkungna laci bisa disaluyukeun luyu. Bentuk sentral langkung cocog pikeun manula. Lomari di pangkeng murangkalih ogé kedah ngarancang posisi laci anu langkung luhur pikeun nyegah murangkalih kajebak nalika narik. Upami murangkalih langkung ageung, posisi laci tiasa ditempatkeun sakedik-gancang pikeun ngagampangkeun ngumpulkeun objék. Anjeun oge bisa ninggalkeun leuwih kamar di bagian handap, sarta nempatkeun barang anu mindeng dipaké barudak. The lomari di pangkeng sawawa kedah ningkatkeun spasi tina gantung pakéan, nu merenah pikeun nempatkeun baju nu mindeng diganti. Salaku tambahan, tambahkeun sababaraha kotak kotak anu cocog pikeun neundeun kaos kaki, dasi, baju jero, syal sareng barang-barang sanés, anu bakal ngajantenkeun rohangan internal katingali teratur sareng gampang dianggo.
euweuh data
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.