+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Batum Vanity

Koléksi desain kasombongan kamar mandi BK CIANDRE mangrupikeun kombinasi estetika sareng fungsionalitas. Éta faktor penting pisan pikeun nyiptakeun lingkungan kamar mandi anu nyaman sareng suasana mawas diri.kaéndahan. Desain utama urang téh modern, tapi dina floor-standing jeung témbok-dipasang kasombongan, kalawan drawers atawa panto, kalawan eunteung LED pinter atawa kalawan cabinets témbok-mounter luhur, ogé sakabeh susunan bisa dirancang kalayan lampu LED, sadaya selections dina loba ukuran. sarta

euweuh data
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap