+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Nakan Di Closets

BK Ciandre Vérsi elegan tanpa panto, robah jadi walk-di pacilingan nyata: dina konfigurasi ieu duanana rengse (lacquered, aluminium, kaca, kai, pewter jeung loba deui) maénkeun peran sentral salaku parabot interior modular. Kapraktisan dijamin: unit laci gantung, laci kalayan pamisah, rak sapatu sareng baki anu tiasa diekstrak ngan ukur sababaraha konfigurasi anu mungkin. Variasi mimiti desain nyaéta Pulo Master, pulo tengah anu nangtung gratis pikeun ngalengkepan daérah papakéan. Anu kadua nyaéta Maste

euweuh data

Naha anjeun kantos ngimpi gaduh jalan anu sampurna dina papakéan?

11 Gagasan Bergaya ngeunaan Cara Nyiptakeun Jalan Sampurna dina Papakéan

Lamun anjeun kasampak alus anjeun ngarasa alus! Bayangkeun ngaléngkah kana Master Wardrobe anjeun anu gaya sapertos baju éndah anu anjeun gaduh. Kami yakin leumpang di papakéan kedah masihan anjeun rasa gampang sareng mendakan sareng ngarasa anjeun aya dina butik méwah. Kadieu mendakan sababaraha cara anu saé pikeun ngajaga pacilingan anjeun glamor sareng teratur!

Pituduh Pamungkas Anjeun pikeun Nyiptakeun Impian Walk-In Wardrobe Anjeun

Panyimba sudut Smart
Salah sahiji ideu desain pacilingan walk-in anu paling penting anu anjeun hoyong lereskeun nyaéta perenah panyimpen pacilingan.
Ngan kusabab anjeun gaduh langkung seueur rohangan panyimpen sanés hartosna anjeun henteu kedah maksimalkeun unggal rohangan anu aya dina lomari.
Ngagunakeun rohangan panyimpen nangtung anjeun ka puncak kamampuanna tiasa ngabantosan pikeun ngalaksanakeun ieu. Lebetkeun rod gantung tambahan, asesoris gantung lomari, rak lantai-ka-siling, sareng rak sapatu kana desain lomari.
Ngagunakeun organizer pacilingan custom kualitas luhur ogé kacida dianjurkeun. Aranjeunna bakal maksimalkeun rohangan panyimpen pacilingan anjeun ku nyiptakeun bumi pikeun sadaya anu anjeun anggo sareng sacara efektif bakal ngalengkepan hiasan bumi anjeun.

Léngkah munggaran dina nyiptakeun papakéan impian anjeun nyaéta mertimbangkeun kumaha fungsina. Naha anjeun resep leumpang sareng ningali sadaya baju sareng asesoris anjeun anu saé dina tampilan? Atawa anjeun resep pendekatan bersih? Upami anjeun gaduh ruang anu cekap pikeun gaduh panto anu tiasa dioperasikeun sareng panginten hoyong ngajagi sutra hipu - ieu tiasa janten pilihan pikeun anjeun. panto kaca mantuan pikeun ngajaga katingal bersih bébas tina clutter visual, transparan, airy, jeung atmosfir.  

Lawang lomari anu beresih sareng disumputkeun

Cahaya anu saé sareng warna anu pas
A walk-in pacilingan teu ngan nyadiakeun spasi gudang ample jeung sakuliling méwah pikeun aréa ganti baju anjeun. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun nampilkeun sadayana papakéan sareng sadaya asesoris pakean anjeun.
Pikeun ngajantenkeun papakéan anjeun leres-leres, ngagunakeun warna sareng cahaya anu pas dina pacilingan anjeun penting pisan.
Warna lomari anjeun tiasa rupa-rupa ti bumi, tampilan anu langkung poék anu hadir kalayan milih kabinét anu katingali langkung alami dugi ka tampilan anu langkung terang, crisper anu ditepikeun ku ngagunakeun warna anu langkung hampang pikeun kabinét, témbok, sareng siling anjeun.
Pikeun pencahyaan, lampu gantung nambihan ukuran extravagance kana rohangan lomari. Éta tiasa ditambah ku lampu recessed overhead, lampu tugas, sareng lampu LED anu ditempatkeun sacara strategis terpadu kana desain kabinet pikeun pamer papakéan anjeun sareng nambihan suasana tambahan.

Éta sababaraha rekomendan:

● Ujik valet anu teu bisa diuliksa

● Launds ngarasah

● Rack panteus

● Racks sabeng

● Kiok

Rincian desain lomari

Ieu mangrupikeun detil sakedik anu tiasa ningkatkeun desain lomari tina ngan ukur saé kana hal anu saé pisan, dimana asesoris lomari asup.

Mangpaatkeun rupa-rupa asesoris lomari praktis anu sayogi pikeun ngabantosan anjeun nyepetkeun rutinitas sapopoé pikeun nyiapkeun damel sareng acara khusus.

Ngaséskeun fungsin
Sudut anu impian any  
euweuh data
Ngobrol jeung ahli desain pacilingan walk-in
Upami anjeun hoyong ngabebaskeun diri tina watesan pacilingan leutik sareng rohangan persiapan, buku konsultasi desain di bumi gratis sareng kami pikeun nangtukeun ideu desain lomari walk-in anu pangsaéna tiasa nyayogikeun kabutuhan anjeun.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap