Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 1
Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 2
Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 3
Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 4
Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 5
Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 6
Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 1
Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 2
Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 3
Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 4
Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 5
Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 6

Grosir Meja Makan Keramik Merk-1

panalungtikan

Rincian produk tina méja makan keramik



Detil gancang


méja makan keramik dijieun maké bahan kualitas kabuktian. Produk ieu dina sistem kadali kualitas anu ketat minuhan standar global. Konsumén bisa ngarasakeun layanan palanggan unggulan di



Pengalaman Produki


Inpormasi anu langkung rinci ngeunaan méja makan keramik dipidangkeun pikeun anjeun di handap.

Keramik / porselen Slab Table Top

Méja luhur tiasa keramik, kai sareng kaca anu cuaca & UV résitan sareng kuat.


Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 7

BKX01

Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 8

BKX-02

Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 9

BKX-03

Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 10

BKX-C07

Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 11

BKX-C09

Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 12

BKX-C14

Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 13

Base Alumini

Macan bubuk-coated aluminium suku, résistansi alus teuing pikeun korosi, cuaca jeung cai.

Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 22

BKX-A-01

Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 23

BKX-A-02

Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 24

BKX-A-03

Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 25

BKX-A-04

Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 26

BKX-A-05

Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 27

BKX-A-06

Grosir Meja Makan Keramik Merk-1 28

BKX-A-07

OEM / R kuat pisang &Kamampuan desain D  
BK CIANDRE boga tim désainer jati profésional sorangan sarta tim ngembangkeun, Anu ngamungkinkeun urang teu ukur nyieun loba pesenan design OEM jeung proyék, tapi ogé produk desain penampilan jeung struktur produk Sunda. &D desain.



Perdanan Perusahan


mangrupakeun supplier kalapa global sarta produsén meja makan keramik. geus pinuh ngadegkeun sistem téhnologi rélatif lengkep pikeun ngahasilkeun meja makan keramik. Visi kami nyaéta pikeun ngembangkeun téknologi anu aya hubunganana sareng méja makan keramik sareng ningkatkeun desain méja makan keramik. Mawa deui informasi!
Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun ngaléngkah ka jaman anu langkung cemerlang.


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.