Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 1
Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 2
Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 3
Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 4
Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 5
Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 6
Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 7
Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 1
Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 2
Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 3
Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 4
Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 5
Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 6
Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 7

Grosir Keramik Méja Luar Merk-1

panalungtikan

Rincian produk tina méja luar keramik



Penjelasan Produkt


Tim kami anu berpengalaman sareng profésional ngadukung pisan desain méja luar keramik. Produk anu kualitasna alus sarta kinerja stabil, sarta ditampi ogé ku konsumén. ngarasakeun status luhur diantara konsumén.

Citula Altissimo
Mesin otomatis pikeun motong, edging, beberesih, ngajadikeun produk karajinan sampurna pikeun konsumén.

Méja makan tina koleksi Citula Altissimo diwangun tina bahan anu luar biasa awét

Sareng gampang dianggo di jero jeung di luar imah alatan desain kuat tapi sober na.
100% inspeksi kualitas, mastikeun ngadalikeun kualitas dina unggal prosedur.

Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 8

Méja BK CIANDRE kalayan bahan trend anyar: luhur méja keramik anu dingaranan porselen atanapi batu sinter ogé, Atawa kaca, marmer kai tiasa dianggo pikeun méja luhureun .Aluminium pikeun dasar méja anu cocog pikeun luar, Kalayan pikaresepeun sareng awét, anti korosi. jeung ciri tahan maké di ker, Taya kontaminasi logam nice produk ngagunakeun pikeun outdoor.
Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 9
Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 10

BK CIANDRE Gaduh langkung ti 50 pilihan desain warna luhur méja (merek kasohor Doméstik atanapi ITALY Impor slab sareng desain proyék khusus.
Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 11
Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 12

4 pilihan basa méja logam, leuwih ti 10 pilihan warna unggal logam.


Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 13

Keramik / porselen Slab Table Top  

Runtuyan jeung kelir sadia dina rupa-rupa setélan jeung wangunan, nu ensures kalenturan luar biasa.   

  Nyaéta cuacan & UV tahan, pangropéa lemah sareng kuat.


Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 14

BKX01

Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 15

BKX-02

Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 16

BKX-03

Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 17

BKX-C07

Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 18

BKX-C09

Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 19

BKX-C14

Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 20

 

Base Alumini

Urang tiasa ngawujudkeun desain dasar tabel idéal anjeun kana kanyataan.

  Bubuk coated aluminium, lightweight jeung awét.

 

Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 29

BKX-A-01

Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 30

BKX-A-02

Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 31

BKX-A-03

Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 32

BKX-A-04

Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 33

BKX-A-05

Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 34

BKX-A-06

Grosir Keramik Méja Luar Merk-1 35

BKX-A-07

OEM / R kuat pisang &Kamampuan desain D  
BK CIANDRE boga tim désainer jati profésional sorangan sarta tim ngembangkeun, Anu ngamungkinkeun urang teu ukur nyieun loba pesenan design OEM jeung proyék, tapi ogé produk desain penampilan jeung struktur produk Sunda. &D desain.



Pangangatan Perusahan


• bisnis nyertakeun loba kota di sakuliah nagara, jeung jaringan jualan ngembangna unggal taun. Saatos pangwangunan kontinyu, urang ayeuna ngajalajah pasar luar negeri.
• Lokasi punjul tur genah lalulintas iklas hiji yayasan alus pikeun pangwangunan.
• parusahaan urang boga tim teknis jeung kualitas alus teuing jeung pangaweruh profésional. Tim ieu henteu ngan ukur gaduh pangaweruh téoritis profésional di industri, tapi ogé gaduh pangalaman kerja lapangan anu beunghar, anu nyayogikeun jaminan anu kuat pikeun pangwangunan sareng kamekaran urang.
• nyetél dina geus jadi parusahaan dominan di industri sanggeus ngembangkeun gancang pikeun taun.
diproduksi sareng dijual langsung ti pabrik. Aranjeunna mibanda kualitas dipercaya jeung harga lumrah. Mulah meuleuh sayogi. Lamun diperyogikeun, mangkékeun urang!


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.