Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Borongan Living Room Table Brand 1
Borongan Living Room Table Brand 1

Borongan Living Room Table Brand

panalungtikan

Rincian produk méja ruang tamu



Pandangan Lesit


Méja ruang tamu didamel di handapeun bimbingan para profesional terampil nganggo bahan kelas anu optimal. Kualitas produk ieu parantos diaku ku seueur sertifikasi internasional. Méja ruang tamu kami seueur dianggo dina sababaraha skénario. Kusabab ongkos-éféktifitas na, produk ieu jadi beuki loba populér di widang ieu.



Penjelasan Produkt


Rincian spésifik tabel ruang tamu dibere di handap.

Kedatakan produk

ALLUMINUM TABLE LEG +TABLE TOP SINTERED SLABS

Struktur logam minimalis sareng slabs sintered bodas sederhana luhur méja kombinasi sampurna,

presenting konsep imah pisan tapi teu basajan. Méja pamasangan DIY.

Boh di jero ruangan atanapi di luar tiasa dianggo.


Dimensi

Dimensi: Ukuran tiasa disaluyukeun per kabutuhan saleresna

Borongan Living Room Table Brand 2

mm (Diaméter x Jangkungna)

Inch

400mmx300mm

16x12

700mmx300mm

28x12

900mmx300mm

36x12

Pamilian Matari

■ Kelah

■ Laminam slab

■ Kai Alami

■ Bagian warna alumini

Video Produksa

Borongan Living Room Table Brand 3

Detalan Produkt

suku méja aluminium exquisite, interpretasi hipu éstétika basajan.


Borongan Living Room Table Brand 4
Borongan Living Room Table Brand 5


Aplikasi Produk Saleresna

PRODUCTS APPLICATION


Borongan Living Room Table Brand 6


Borongan Living Room Table Brand 7




Perdanan Perusahan


Kalayan tim penjualan anu berbakat sareng pangalaman ékspor anu beunghar, ngajual méja ruang tamu ka seueur nagara. ngagaduhan tingkat téknis anu saé pikeun produksi méja ruang tamu. Kami boga tujuan pikeun ngembangkeun sareng ngajaga hubungan jangka panjang sareng mitra bisnis dumasar kana katerbukaan, kajujuran, sareng amanah. Urang neangan pikeun ngarti kaperluan bisnis maranéhanana sarta tujuanana pikeun nyadiakeun silih rojongan pikeun mastikeun yén partnerships bisnis sustainable ngadegkeun.
Kami komitmen ka nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas. Urang tulus ngabagéakeun konsumén jeung kabutuhan ngahubungan kami, sarta kasampak maju ka ngadegkeun hubungan ramah jangka panjang sareng anjeun!


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.