Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Borongan Babak Keramik Table Brand 1
Borongan Babak Keramik Table Brand 2
Borongan Babak Keramik Table Brand 3
Borongan Babak Keramik Table Brand 4
Borongan Babak Keramik Table Brand 5
Borongan Babak Keramik Table Brand 6
Borongan Babak Keramik Table Brand 7
Borongan Babak Keramik Table Brand 8
Borongan Babak Keramik Table Brand 1
Borongan Babak Keramik Table Brand 2
Borongan Babak Keramik Table Brand 3
Borongan Babak Keramik Table Brand 4
Borongan Babak Keramik Table Brand 5
Borongan Babak Keramik Table Brand 6
Borongan Babak Keramik Table Brand 7
Borongan Babak Keramik Table Brand 8

Borongan Babak Keramik Table Brand

panalungtikan

Kauntungan Perkara


· méja keramik buleud hadir kalawan loba asesoris pilihan dina prosés manufaktur. Fasad sunscreen anu berventilasi, shutters, cahaya zenital alami, sistem knalpot énergi-angin, témbok sareng hateup héjo atanapi hirup, sareng fitur-fitur sanésna nganggo kit énergi anu efisien, sadayana pilihan pilihan.


· Produkna mumpuni sareng standar kualitas internasional.


· Jalma bisa yakin yén éta téh pilihan alus keur jalma kalawan alergi kulit sabab teu ngandung bahan kimia nu ngairitasi kulit.


Téhnik profésional
Mesin otomatis pikeun motong, edging, beberesih, ngajadikeun produk karajinan sampurna pikeun konsumén.
100% inspeksi kualitas, mastikeun ngadalikeun kualitas dina unggal prosedur.

Borongan Babak Keramik Table Brand 9

Keramik / porselen slab Table Top

Méja keramik ogé dingaranan salaku slab porselin, méja batu sintered, éta gumantung kana nagara  
Luhur méja ceramic Nyaéta cuacan & UV tahan, pangropéa lemah sareng kuat.

Ceramic
Glass
Borongan Babak Keramik Table Brand 10

BKX01

Borongan Babak Keramik Table Brand 11

BKX02

Borongan Babak Keramik Table Brand 12

BKX03

Borongan Babak Keramik Table Brand 13

BKX04

Borongan Babak Keramik Table Brand 14

BKX05

Borongan Babak Keramik Table Brand 15

BKX06

Borongan Babak Keramik Table Brand 16

BKX-C05

Borongan Babak Keramik Table Brand 17

BKX-C06

Borongan Babak Keramik Table Brand 18

BKX-C11

Borongan Babak Keramik Table Brand 19

BKX-C13

Borongan Babak Keramik Table Brand 20

BKX-C14

Borongan Babak Keramik Table Brand 21

BKX-C15

Borongan Babak Keramik Table Brand 22

BKX-G-01

Borongan Babak Keramik Table Brand 23

BKX-G-02

Borongan Babak Keramik Table Brand 24

BKX-G-03

Borongan Babak Keramik Table Brand 25

BKX-G-04

Borongan Babak Keramik Table Brand 26

BKX-G-05

Borongan Babak Keramik Table Brand 27

BKX-G-06

Borongan Babak Keramik Table Brand 28

BKX-G-07

Base Alumini
Urang tiasa ngawujudkeun desain dasar tabel idéal anjeun kana kanyataan.

Alumini
Borongan Babak Keramik Table Brand 29

BKX-A-01

Borongan Babak Keramik Table Brand 30

BKX-A-01

Borongan Babak Keramik Table Brand 31

BKX-A-01

Borongan Babak Keramik Table Brand 32

BKX-A-01

Borongan Babak Keramik Table Brand 33

BKX-A-01

Borongan Babak Keramik Table Brand 34

BKX-A-01

Borongan Babak Keramik Table Brand 35

BKX-A-01

OEM / R kuat &Kamampuan desain D
BK CIANDRE gaduh tim desainer jati profésional sareng tim pamekaran, anu ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur ngadamel seueur pesenan desain OEM sareng proyék,

tapi ogé desain penampilan produk sareng struktur produk R &D desain. BK CIANDRE,R & D nyayogikeun solus!


Fikir Perusahana


· mangrupakeun produsén well-dipikawanoh sarta supplier tina méja keramik buleud tur geus dianggap salaku salah sahiji pilihan pangalusna di industri.


· Kalayan yayasan téknis anu kuat, perusahaan kami parantos ngahontal tingkat téknis domestik anu luhur.


· Urang terang yén dina raraga ngalayanan konsumén urang urang kudu tetep responsif kana kabutuhan pasar ayeuna jeung nu bakal datang. Wilujeng sumping didatangan pabrik urang!


Detalan Produkt


Dina raraga uninga tabel keramik buleud hadé, bakal némbongkeun Anjeun rinci husus dina bagian handap.



Aplikasi Produksa


Méja keramik buleud anu diproduksi ku perusahaan urang tiasa dianggo dina seueur widang.


Kalayan fokus kana konsumén, nganalisa masalah tina sudut pandang para nasabah sareng nyayogikeun solusi anu komprehensif, profésional sareng alus teuing.



Baringan Proba


Méja keramik buleud tina geus ningkat greatly dina aspék handap.



Pangangatan Persalah


Perusahaan urang ngagaduhan tim RD mandiri kelas munggaran sareng infrastruktur anu kuat pikeun panalungtikan élmu. Pikeun ngahijikeun panalungtikan ilmiah sareng produksi, anggota tim kami terus ningkatkeun sistem, téknologi, manajemén sareng inovasi. Éta hadé pikeun ngagancangkeun transformasi sareng industrialisasi prestasi ilmiah sareng téknologi.


boga sistem layanan komprehensif ngawengku ti pre-jualan mun sanggeus-jualan. Kami tiasa nyayogikeun jasa anu saé sareng wijaksana pikeun konsumén.


Pikeun ngahontal masa depan anu cerah, perusahaan urang nyandak kajujuran, kaadilan, kaadilan, hormat pikeun élmu, sareng kamakmuran umum salaku konsép pangwangunan.


nyetél dina janten perusahaan dominan di industri sanggeus ngembangkeun gancang pikeun taun.


Perusahaan kami henteu ngan ukur fokus kana penjualan di pasar domestik, tapi ogé narékahan pikeun dilegakeun pasar luar negeri.


Pengetap

Borongan Babak Keramik Table Brand 36
Dimensi( mm) Inch
BK-XTC005 L W H L W H

1400 800 740 56 32 29.6

1600 800 740 64 32 29.6

1800 900 740 72 36 29.6


Rikanci produk


Nami   BK CIANDRE
Estil Mol BKXTC005
Kujaba   Luhur méja ceramic
Dasar yél   dasar méja baja karbon (tiasa dasar kai)
Kamampuan nyayog 15000PCS/MONTH
Pakak Foam Pallets
Isma pangirin 25 ~ 35 poé sanggeus mayar deposit
Customizasin   Anu dipikar
euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.