+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Naha Méja Makan sareng Kursi Batu Kedah Ngantunkeun Gabungan Teasel?

Dupi anjeun niténan jati panel batu luhur-tungtung, utamana lamun jati mahoni, anjeun bakal manggihan yén mindeng aya gap di sisi panel jati. Méja panel batu dijieunna tina hidangan dijieunna tina piring batu salaku bahan utama. Sacara umum, jati nu diwangun ku pelat batu jarang dicampurkeun jeung bahan bahan séjén. Jarang dianggo tina bahan utama sareng bahan bantu. Duanana opat suku jeung panel anu pelat batu. Kalolobaan sambungan antara panel jeung panel oge sarua. Hayu atuh ngenalkeun anjeun naha anjeun kudu ninggalkeun gabungan teleskopik dina batu meja makan jeung korsi. 1. Pikeun nyegah deformasi jati, gabungan ékspansi kedah ditangtayungan. Kontraksi nangtung tina lempengan batu teu badag. Sacara umum, dua tungtung henteu kedah ngantunkeun gabungan deflasi. Sababaraha pabrik ninggalkeun seams dina sagala sisi, nu Sigana rélatif geulis. Aya ogé sababaraha pabrik anu teu ninggalkeun manteng mendi, tapi teu cicing lain hartina kudu aya, sabab pabrik teu boga keupeul mutlak pelat batu garing. Sacara umum, kandungan cai tina lempengan batu leuwih luhur batan eusi cai hawa. Saatos jati dijieun, bakal aya jahit, sarta bagian considerable tina jati téh seamless paduli usum halodo jeung baseuh, tapi ukuranana béda. Daérah-daérah anu lingkunganana béda-béda dina lingkungan opat musim, panyambung ékspansi kudu aya. Kalembaban hawa dina usum hujan ageung. Sanajan pelat batu sacara manual garing, pelat batu masih bakal nyerep Uap salila prosés produksi jati. Sacara umum, teu perlu ninggalkeun gabungan teasing. Garing, nalika nyieun jati kalawan artifisial drying pelat batu, umumna ninggalkeun gabungan teasing. Upami teu kitu, sanggeus usum panas baseuh datang, éta baris ngaronjatkeun edges badag. Kadua, Meja Makan Keramik sareng korsi kedah ngantunkeun gabungan teasel pikeun nyegah "ekspansi termal sareng kontraksi" tina piring batu, manjangkeun umur. 1. The gabungan ékspansi nyaéta pikeun ngaleutikan atawa ngabareuhan nalika pelat batu ieu kaserang atawa expands nalika pelat batu kapangaruhan ku lingkungan éksternal. 2. Pikeun ngirangan deformasi piring batu, aya prosés pengeringan anu ketat sateuacan ngadamel jati, sareng sababaraha kedah dipanggang langkung ti sabulan. Dina raraga ngadalikeun kualitas, produk dijual ka wewengkon béda ogé béda. Sanaos kitu, pikeun nyegah deformasi jati, sambungan ékspansi kedah dicadangkeun. Di luhur nyaéta alesan naha kuring disusun ku Meja makan keramik jeung korsi ninggalkeun gabungan teasel. Kuring miharep éta bakal mangpaat ka dulur! Upami éta mangrupikeun jati pelat batu, maka desktop sareng bagian permukaan umumna henteu aya sambungan teleskopik dina permukaan. Upami kitu, éta tiasa janten dua alesan ieu: hiji nyaéta yén desktop mangrupikeun struktur pigura, sareng anu sanésna disababkeun ku karajinan khusus atanapi bahan dina desktop. Di antarana, struktur pigura anu paling umum dipaké ku Banmu digabungkeun jeung parabot. Ngahatikeun ngabédakeun. Tungtungna, ngingetkeun sadayana yén sambungan teleskopik mangrupikeun "sistem panyalindungan diri" tina jati pelat batu. Henteu kedah hariwang nalika ukuranana muncul. Seuseueurna penampilan aslina bakal disimpen deui saatos parobihan musim.

Naha Méja Makan sareng Kursi Batu Kedah Ngantunkeun Gabungan Teasel? 1

get in touch with us
artikel anu disarankeun
Kumaha Balanja Pikeun Perabot Online: Méja Makan Keramik
Naha anjeun terang yén anjeun tiasa balanja perabotan online? Éta leres! Nyatana, balanja perabotan online tiasa janten cara anu saé pikeun milari potongan unik anu anjeun moal mendakan di toko lokal anjeun. Tambih Deui, éta tiasa langkung saé tibatan angkat ti toko ka toko. Janten, upami anjeun milarian méja makan keramik énggal, ieu sababaraha tip ngeunaan cara balanja perabotan online. Naha Meja Makan Keramik Populer? Tabé tuang ceramik mangrupakeun pilihan populér pikeun homeowners dinten ieu pikeun sababaraha alesan. Mimiti, méja keramik awét sareng gampang diurus. Aranjeunna nolak scratching na staining, sarta aranjeunna bisa ngusap bersih ku lawon beueus.   Pikeun starters, aranjeunna nawiskeun katingal sleek na stylish nu bisa kalayan gampang ngalengkepan sagala d éCor. Dugi, aranjeunna ’ulang gampang pikeun ngabersihan jeung mertahankeun, nu idéal pikeun kulawarga sibuk. méja keramik oge awét sarta lila-langgeng, jadi maneh meunang ’t kudu salempang ngeunaan ngaganti aranjeunna iraha wae geura-giru. Méja keramik ogé tahan panas, janten idéal pikeun bumi sareng murangkalih atanapi piaraan. Kadua, méja keramik sayogi dina rupa-rupa gaya, warna, sareng ukuran pikeun nyocogkeun kana rasa atanapi anggaran.   Katilu, tabel keramik anu pangropéa low; aranjeunna teu merlukeun polishing biasa atawa waxing kawas parabot kai. Sarta pamustunganana, tabel keramik anu serbaguna; aranjeunna tiasa dianggo di jero ruangan atanapi di luar, di kamar makan formal atanapi kamar kulawarga kasual.   Lamun Sadérék ’ulang pilari hiji méja unik, aya nyatu pilihan keramik a milih tina. Naha rék tabel buleud Palasik atawa tabel rectangular leuwih modern, Anjeun ’pastikeun pikeun manggihan pilihan keramik nu fits gaya Anjeun. Jadi, lamun Sadérék ’ulang di pasar pikeun méja makan anyar, keramik pasti patut hype nu.   Kumaha Balanja Perabot Online? Lamun datang ka balanja pikeun jati online, aya sababaraha hal pikeun tetep dina pikiran. Anu mimiti, ukur ukuran rohangan anu anjeun sayogi. Ieu bakal mastikeun yén anjeun teu mungkas nepi ka meja makan keramik nu badag teuing atawa leutik pikeun kamar.   Kadua, pertimbangkeun gaya jati sareng tampilan umum anu anjeun pikahoyong. Naha anjeun hoyong anu modern atanapi tradisional? Kalayan seueur pilihan anu sayogi, penting pikeun ngahususkeun pilihan anjeun sateuacan ngamimitian balanja.   Anu pamungkas, tong hilap faktorkeun biaya pangiriman nalika anjeun ningali harga. Sakali anjeun parantos nyandak sadaya faktor ieu, anjeun bakal siap milarian méja keramik anu sampurna pikeun bumi anjeun.   Tips Pikeun Ngajaga Meja Makan Keramik Anjeun Méja makan keramik mangrupikeun tambahan anu éndah sareng unik pikeun bumi mana waé, tapi penting pikeun terang kumaha miara éta leres pikeun mastikeun umur panjangna. Éta sababaraha tukso: Kahiji, ulah ngagunakeun bahan kimia kasar atawa cleaners on méja keramik Anjeun. Gantina, milih leyuran lemes, non-abrasive. Ulah make cleaners abrasive atawa scouring hampang, sabab ieu bisa ngaruksak beungeut méja. Ogé, Anjeun bisa jadi kudu reseal tabel périodik pikeun ngajaga tina noda jeung spills. Kadua, tong hilap ngajagi méja anjeun tina Unsur - suhu anu ekstrim tiasa nyababkeun retakan atanapi chipping, janten pastikeun ngagunakeun taplak meja atanapi pelari dina cuaca panas, sareng coaster dina cuaca tiis. Kade ulah nempatkeun piring panas langsung dina méja, sabab ieu bisa ngabalukarkeun cracking atanapi crazing. Tungtungna, ati-ati nalika mindahkeun atanapi nanganan méja keramik - aranjeunna hipu sareng kedah dirawat kalayan ati-ati. Kalayan sakedik usaha, anjeun tiasa ngajaga méja makan keramik anjeun katingali saé salami mangtaun-taun!   Ku naon meuli peretan online? Anjeun tiasa langsung milih desain sareng warna online pikeun ningali pangaruh, detil, sareng gambar nyata. Urang ogé gaduh agén offline sareng toko fisik pikeun ningali sareng nyabak méja makan anu nyata atanapi ngirim conto ka konsumén.   Balanja online leuwih merenah, sarta panempatan urutan langsung ensures kaamanan contactless salila wabah, sarta ayeuna wholesalers asing teu bisa datang ka Cina pikeun ilubiung dina paméran, maranéhna bisa ningali produk urang jeung komunikasi langsung online, nu bakal leuwih merenah tur aman.
Kumaha Pilih Méja Makan Panel Batu?
Kumaha Kuring Teu Ditipu Nalika Meuli Méja Panel Batu?
Nalika Meuli Méja Makan, Naon Pilihan Bahan?
Naon Téhnik Perbaikan Retak Perabot Papan Batu? Kumaha Hindarkeun Pamakéan Bulu Panel Batu
Naon Alesanna Retak Perabot Batu? Tingali Kumaha Produsén Dijaga!
Aspék Ieu Méja Batu Kudu Diperhatikeun dina Aspék Ieu!
Naon Anu Anjeun Perhatoskeun dina Méja Batu?
Naon Bahan tina Méja Makan Panel Batu?
Kumaha carana abdi kedah ngabersihan méja batu? Di dieu kuring bakal masihan anjeun trik!
Patali Patali
Is It Better to Choose Paint Paint Or Decorative Board on the Cabinet Door Panel? What Materials Are
What Do You Need to Pay Attention to About Custom Wardrobe? the Whole House Custom Manufacturer Give
When Buying a Rock Panel Dining Table, Choose a Round Table Or a Square Table?
Five Details to Buy Sliding Doors
Cabinet Custom Precautions
How to Make the Cabinet Look Good and Useful
What Kind of Board for Cabinet Customization Is the Most Suitable
Customize the Installation and Precautions of the Overall Cabinet
What Kind of Board to Choose a Custom Wardrobe?
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap